Dark Corsa İşte Yeni Nesil Corsa :)

radara yakalanmayanlardan mı bu :D Güle güle kullan, trafikte dikkat çekiyor açıkçası mat kaplama araçlar...

aynen yakalanmıyor :D dikkat çekmeye gelince bazen rahatsız edici oluyor özellikle el sürenlerden fenalık geldi ilgi büyük bu kadar tahmin etmemiştim :D

el sürenler bayansa sorun değildir, ama trafik polisi, kamyoncu, tır şöförü vs tiplerse sakat :D

Bu mat siyah olayını seneler önce robocop filmindeki polis arabalarında görüp çok beğenmiştim. Bence çok güzel olmuş, çok yakışmış. Phantom modeli...

batmanın arabasıda böyle :D

mat güzeldir bir arabayada çok yakışırda arap yağı bol bulduğunda her yere sürermiş hesabı arabanın krom aksamlarını kaplatman bence benim fikrim görüntüde bozukluk yaratmış.. krom her zaman mat siyaha yakışan en güzel parçadır..

bilhassa ön kısımdaki arma kısmını kaplatman benim fikrim çirkin olmuş orjinal dursa çok daha güzel olabilirmiş..

yanlş anlama bunlar benim fikrim ve zevkim yoksa yandan güzel duruyor araç ama önden hoşuma gitmedi..

bence süper olmuş emegine saglık hayırlı sürüşler.fren kaliperlerinide janta uygun olarak kırmızı yaparsan dahada güzel olucagından eminim.ama ben olsam bu araca aynı jantın kırmızı degilde sarı şeritlisini takar fren kaliperlerinede sarı brembo koruyucu taktırırdım.bana göre sarı ve siyah daha uyumlu vede gözalıcı durur;).

mat güzeldir bir arabayada çok yakışırda arap yağı bol bulduğunda her yere sürermiş hesabı arabanın krom aksamlarını kaplatman bence benim fikrim görüntüde bozukluk yaratmış.. krom her zaman mat siyaha yakışan en güzel parçadır..

bilhassa ön kısımdaki arma kısmını kaplatman benim fikrim çirkin olmuş orjinal dursa çok daha güzel olabilirmiş..

yanlş anlama bunlar benim fikrim ve zevkim yoksa yandan güzel duruyor araç ama önden hoşuma gitmedi..
kesınlıkle arkdası desteklıyorum panjuru kaplamanız arabanın guzellıgını goturmus ayrıca bu jant konusundakı hatayı bende yaptım sıyah arabada sıyha jant cok bayıyor grı bır jant daha gosterıslı durabılırdı ayrıca fren kalıperlerınde bır dokunus sart gule gule kullanın

güzel duruo ellerine sağlık ama maliyet ve ruhsata işletmek nedir

Geri