Dark Corsa İşte Yeni Nesil Corsa :)

arabalar muhtemelen aynı otoparkta :)) kazasız belasız iyi günlerde kullan..

ruhsata ısletmek ıcın muayene gırmek gerekıyor onun harıcınde bıde ruhsat masrafı 75 sanırsam bende 2 gun sonra ısletıcem :)

ruhsata gelince işletmedim çünkü kaplatmadan önceki hali zaten ruhsatta siyah yazıyor parlak siyah yazmadığı için bi sıkıntısı yok. renk değişimi yapmadım çünkü.

kroma gelince bende parlak aksamı beyenmiyorum malsef sadece ön logodaki flash logom krom du onuda istediğim zaman istediğim renge boyuyorum :)

Son düzenleme:
Güzel olmuş eline sağlık, maliyeti ne kadar bu mat kaplamanın ?

ben anlamadım şimdi,

siz aracı komple para verip mat kaplattınız ama plakaları sökmediler mi? sonradan oralara sprey yaptınız ama plakalara sprey boya mı bulaştı, ne kadar zor olabilir ki plakayı maskelemek ya da sökmek?

özellikle ön farların bembeyaz olması ve aşırı parlak sislerden anladığım kadarıyla fotoğrafta fazlasıyla oynama bulunuyor,

ben anlamadım şimdi,

siz aracı komple para verip mat kaplattınız ama plakaları sökmediler mi? sonradan oralara sprey yaptınız ama plakalara sprey boya mı bulaştı, ne kadar zor olabilir ki plakayı maskelemek ya da sökmek?

özellikle ön farların bembeyaz olması ve aşırı parlak sislerden anladığım kadarıyla fotoğrafta fazlasıyla oynama bulunuyor,
Kırk yıl baksam plakadaki siyahı göremezdim. :(

ben de görmezdim, bakıp geçmiştim zaten de.. görenler olmuş, sormuşlar ondan ben de dikkatlice tekrar baktım, işin içinde başka şeyler var gibi geldi sanki.

ben anlamadım şimdi,

umut, corsa c için ön tampon tasarıların varmıydı senin??? yoksa yanlışmı anımsıyorum?formda bi ara bakarken denk gelmiştim fakat daha sonrasında bulamadım.eger sensen ve o konunun linkini gönderebilirsen sevinirim benimde bu yönde tasarım çalışmalarım var bi kaç adet, formda bi başlık altında paylaşmayı düşünüyorum.:)

umut, corsa c için ön tampon tasarıların varmıydı senin??? yoksa yanlışmı anımsıyorum?formda bi ara bakarken denk gelmiştim fakat daha sonrasında bulamadım.eger sensen ve o konunun linkini gönderebilirsen sevinirim benimde bu yönde tasarım çalışmalarım var bi kaç adet, formda bi başlık altında paylaşmayı düşünüyorum.:)

bu ön tampon için forumdan celil arkadaşımız crosa c ye corsa d tamponu fotoshoplamış sislerle far uyumsuzluğu dışında fena olmamış
wol_error.gif
İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 800x600 VE 104KB.
opc.jpg

Geri