arabalar muhtemelen aynı otoparkta ) kazasız belasız iyi günlerde kullan..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırk yıl baksam plakadaki siyahı göremezdim.ben anlamadım şimdi,
siz aracı komple para verip mat kaplattınız ama plakaları sökmediler mi? sonradan oralara sprey yaptınız ama plakalara sprey boya mı bulaştı, ne kadar zor olabilir ki plakayı maskelemek ya da sökmek?
özellikle ön farların bembeyaz olması ve aşırı parlak sislerden anladığım kadarıyla fotoğrafta fazlasıyla oynama bulunuyor,
umut, corsa c için ön tampon tasarıların varmıydı senin??? yoksa yanlışmı anımsıyorum?formda bi ara bakarken denk gelmiştim fakat daha sonrasında bulamadım.eger sensen ve o konunun linkini gönderebilirsen sevinirim benimde bu yönde tasarım çalışmalarım var bi kaç adet, formda bi başlık altında paylaşmayı düşünüyorum.ben anlamadım şimdi,
siz aracı komple para verip mat kaplattınız ama plakaları sökmediler mi? sonradan oralara sprey yaptınız ama plakalara sprey boya mı bulaştı, ne kadar zor olabilir ki plakayı maskelemek ya da sökmek?
özellikle ön farların bembeyaz olması ve aşırı parlak sislerden anladığım kadarıyla fotoğrafta fazlasıyla oynama bulunuyor,
umut, corsa c için ön tampon tasarıların varmıydı senin??? yoksa yanlışmı anımsıyorum?formda bi ara bakarken denk gelmiştim fakat daha sonrasında bulamadım.eger sensen ve o konunun linkini gönderebilirsen sevinirim benimde bu yönde tasarım çalışmalarım var bi kaç adet, formda bi başlık altında paylaşmayı düşünüyorum.