Debriyaj bilyası dağılmış

Ynt: Debriyaj bilyası dağılmış

sallierim link' Alıntı:
hocam indirmezlerse forumumuzdan Tarık beyle irtibata geçin o aracınızın odağa gitmesi için yardımcı olur.çok da uygun fiyata yapar.gerçek servisi biraz sıkıntılı.

Çok sağolun arkadaşlar konu ile ilgili gelişmelere bağlı olarak dediğinizi yapıcım...

Bu kadar para döküp aldığımız araçlarda böyle sorunlar çıkması, bu yetmiyormuş gibi servislerde kazıklanma riski ile karşı karşıya kalmak...

Opel in bunlardan haberi yok mu acaba? İsminin lekelenmesine yol açan bu gibi davranışlara nasıl müsamaha gösterebiliyorlar?

Ynt:

Arabanıznın model yılı kaç

gradient link' Alıntı:
Garantiye girmiyor muymuş peki?

Eveeet arkadaşlar bugün Opel gerçekten servis yetkilisi arkadaş  aradı ve müjdeli haberler verdi!!! şanzıman kitlenmiş ve yenisi 17.000 TL miş. İşçilik ve diğer parçalar hariç 17000 TL. Apartopar beni çağırırlar ve servise gittim  ve gözlerime inanamadım!!! şanzımanı indirmişler şanzımanı çevreleyen nerdeyse 1 cm kalınlığındaki metal parça kopmuş ve dişlilerin arasına girmiş ve şanzımanı kitlenmiş. Bununla ilgilide utanmadan bana kullanıcı hatası dediler çıldırdım tabi.  41000 km deki bir aracın şanzımanı dağılıyor ve buna kullanıcı hatası deyip 20000 TL kitlemeye çalışıyorlar.  Servisteki müşteri ilişkileri sorumlusuna durumu anlattım. 1 ay önce aracıma yanlış yedek lastik taktınız bügünde şanzımanı kitliyorsunuz dedim. Bana dedikleri çıkma bi şanzıman takabiliriz deyince iyice çıldırdım ve orijinal ve 0 ı ile değiştireceksiniz 5 kuruştan vermem dedim. Bana Opel Türkiye'nin numarasını verdi şikayetimi orayada yaptım 2 iş günü içinde döneceklerimiş şimdi onun sonucu bekliyorum. Opelin bu servis seviyesinden bıktım usandım artık yaaa...

çok büyük geçmiş olsun, nedense adı geçen serviste problem üzerine problem ekleniyor hep
keşke başka servisi tercih etseydiniz
Vites değiştirirken herhangi bir gıcırtı ya da farklı bir tepki gelmiş miydi daha önce?
Bence parçaların genel merkeze gönderilip teknik bir analizi yapılması lazım, öyle ayak üstü kullanıcı hatası denilmemeli
işin peşini kesinlikle bırakmayın ve mutlaka teknik incelemesini de talep edin ama serviste değil, genel merkezde
ya da anavatanına göndersinler  kullanıcı hatası ısrarı olursa

HaKaN link' Alıntı:
çok büyük geçmiş olsun, nedense adı geçen serviste problem üzerine problem ekleniyor hep
keşke başka servisi tercih etseydiniz
Vites değiştirirken herhangi bir gıcırtı ya da farklı bir tepki gelmiş miydi daha önce?
Bence parçaların genel merkeze gönderilip teknik bir analizi yapılması lazım, öyle ayak üstü kullanıcı hatası denilmemeli
işin peşini kesinlikle bırakmayın ve mutlaka teknik incelemesini de talep edin ama serviste değil, genel merkezde
ya da anavatanına göndersinler  kullanıcı hatası ısrarı olursa

ևok teşekkürler. Daha öncesinde herhangi bir ses falan gelmemişti hiçbirşekilde. İnsignia ile Mercedes a180 ve vw cc arasında kaldığım şu günlerde resmen nefret ettim Opel servisinden. Yeni İnsigniayı çok beğenmeme ve cc nin içini çok beğenmesemde cc ye dönecek gibiyim maalesef  :(

Hemşerim büyük geçmiş olsun.Adanalı damarınızı tutturmadan o işi garantiye sokmaları lazım.çocuk oyuncağı mı be bu 17000 lira istiyor bir de işçilik hariç.kullanıcı hatasıymışmış.1 yil debriyaja basmadan vites atsanız öyle olmaz orası.belli ki üretim hatası var.gerekirse mahkemeye gidin.3-5 kuruş birşeyden bahsetmiyoruz burda 17000 lira yatıyor

17bin lira mı.Bunlar harbiden kafayı yemişler.Nasıl bir şanzımanmış o otomatik olsa neyse dicem düz birde.İşin peşini bırakmayın gerekirse mahkemeyi verin sanki siz oynadınızda bozuldu şanzıman.Ayrıca cc almayın güvenli bir araç değil

Geri