Ynt: Debriyaj bilyası dağılmış
aracınızın garantisi yok mu?
aracınızın garantisi yok mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sallierim link' Alıntı:aracınızın garantisi yok mu?
sallierim link' Alıntı:başta bilya dağıldı deyip 2000 tl hesabı nasıl çıkarttılar?şanzımanı sökerken kendileri kırdı belki?
xisunknown link' Alıntı:Allah'a şükür bugün itibariyle 3230 TL'ye aracımın sıkıntılarını hallettim. Almanya opele direk olarak yazdığım şikayet mailine anında dönen almanlara teşekkür ediyorum. şanzımanın %100 ünü karşıladılar baskı balata debriyaj bilyası ve Volant I ise ben ödedim.Normalde volantında şanzımana bağlı garantiden değişmesi için uğraştın ama olmadı bunada şükür. Aracımı bugün itibariyle almış bulunuyorum ve şu an itibariyle satışa çıkarıyorum arkadaşlar. Sahibinden.com a girmeden önce ilgilenen arkadaşlar var ise burda özelliklerini belirtim;
-2012 model cosmo disel 41000 km de
- herhangi bir kazam ve boyanan bir parça yok
- şanzımanı ve baskı balatası yeni değişmiş
- ekstra necvox navigasyon mevcut
- cam filmi yaptırmıştım ancak ceza yiyince söktürmek durumunda kaldım
- krater koruma mevcut
-aracımı aldığım günden beri 3 ü ziabart 1 i villams olmak üzere 4 defa boya koruma yaptırdım
Aracımın çok temiz olduğunu söyleyebilirim. Sadece vw cc almayı planlıyorum ve başımdan geçen servis problemlerinden dolayı aracımı satıyorum...
Fiyat olarak 53000 TL düşünüyorum. Resimleri sahibindene en kısa sürede eklenince link olarak burdan verebilirim. Ilgilenen arkadaşlara duyurulur.