Ynt: Debriyaj bilyası dağılmış
??? ??? ??? ??? ???
??? ??? ??? ??? ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
xisunknown link' Alıntı:eveet arkadaşlar opelde tiyatrolar bitmiyor!!! şimdi servisten tekrar aradılar ve Opel Türkiye masrafın %50 sini ödemeyi kabul etmiş ama masraf 24.000 TL miş!!! 17.000 TL olan şanzımana nasıl bir bindirme yaptılarda masraf 24.000 TL'ye çıktı anlamak mümkün değil... bu konuda almanyaya ve tüketici hakem heyetine yazacam bu iş böle olmayacak. sadece şunu merak ediyorum almanyada ilgili şikayet birimine nasıl ulaşabilirm?
xisunknown link' Alıntı:eveet arkadaşlar opelde tiyatrolar bitmiyor!!! şimdi servisten tekrar aradılar ve Opel Türkiye masrafın %50 sini ödemeyi kabul etmiş ama masraf 24.000 TL miş!!! 17.000 TL olan şanzımana nasıl bir bindirme yaptılarda masraf 24.000 TL'ye çıktı anlamak mümkün değil... bu konuda almanyaya ve tüketici hakem heyetine yazacam bu iş böle olmayacak. sadece şunu merak ediyorum almanyada ilgili şikayet birimine nasıl ulaşabilirm?
Size tavsiyem buradan bir şikayette bulununxisunknown link' Alıntı:eveet arkadaşlar opelde tiyatrolar bitmiyor!!! şimdi servisten tekrar aradılar ve Opel Türkiye masrafın %50 sini ödemeyi kabul etmiş ama masraf 24.000 TL miş!!! 17.000 TL olan şanzımana nasıl bir bindirme yaptılarda masraf 24.000 TL'ye çıktı anlamak mümkün değil... bu konuda almanyaya ve tüketici hakem heyetine yazacam bu iş böle olmayacak. sadece şunu merak ediyorum almanyada ilgili şikayet birimine nasıl ulaşabilirm?