Debriyaj bilyası dağılmış

Ynt: Debriyaj bilyası dağılmış

Arabanın 3/1 i şanzuman :( nasıl bir rakamdır bu ! Biz şanzuman a mı para veriyoruz yahu.

Ynt:

Öyle saçma şey mi olur? Kullanıcı hatasıymış.. Metal parça kopuyor ve dişlileri kitliyor ama bu kullanici hatasi mi sayiliyor? Birde kullanici hatasi denilip iscilik haric 17.000 TL isteniyor? Eger olaylar sirf bu sekilde gerceklesiyor ise ve servisin tavri bu ise kesinlikle sonuna kadar sikayet hakkinizi kullanin. Kabul edilip yapilsa dahi bu tutumlarindan dolayi sikayet hakinizi kullanin. Benim basima gelmedigi halde okudugum kadari sinirlenmeme yetti.

eveet arkadaşlar opelde tiyatrolar bitmiyor!!! şimdi servisten tekrar aradılar ve Opel Türkiye masrafın %50 sini ödemeyi kabul etmiş ama masraf 24.000 TL miş!!! 17.000 TL olan şanzımana nasıl bir bindirme yaptılarda masraf 24.000 TL'ye çıktı anlamak mümkün değil... bu konuda almanyaya ve tüketici hakem heyetine yazacam bu iş böle olmayacak. sadece şunu merak ediyorum almanyada ilgili şikayet birimine nasıl ulaşabilirm?

http://www.opel.de/ ye girin cotact us kısmından ulaşın, böyle bir saçmalık olmaz dsg bile bukadar pahalı değil.

xisunknown link' Alıntı:
eveet arkadaşlar opelde tiyatrolar bitmiyor!!! şimdi servisten tekrar aradılar ve Opel Türkiye masrafın %50 sini ödemeyi kabul etmiş ama masraf 24.000 TL miş!!! 17.000 TL olan şanzımana nasıl bir bindirme yaptılarda masraf 24.000 TL'ye çıktı anlamak mümkün değil... bu konuda almanyaya ve tüketici hakem heyetine yazacam bu iş böle olmayacak. sadece şunu merak ediyorum almanyada ilgili şikayet birimine nasıl ulaşabilirm?

GERևEKten büyük saçmalık.  madd

xisunknown link' Alıntı:

Çok geçmiş olsun. Böyle bir rezilliği hayatımda duymadım, ayıptır ya. Almanya'ya ulaşırken, bir taraftan da özellikle sosyal medya (Facebook, Twitter, bilumum forumlar, vb.) üzerinden de olayı mutlaka duyurun. Etkisi olacağını düşünüyorum. Başınıza gelenleri tekrar tekrar okuyorum ve kendi başıma gelmiş gibi sinirleniyorum. 24,000 TL nedir Allah aşkına? Aracın ÖTV'siz fabrika çıkış tutarına epey yaklaşmışlar, demek ki araç sadece şanzımandan oluşuyor, bu nasıl bir manyaklık?

Öncelikle gecmis olsun, forum kurallari olmasa buradan allah ne verdiyse küfürü basacam, 24000 tl istiyorlarsa bunlar harbiden kopmus, paranın ne oldugunu nasil kazanildigini unutmuslar, iste gecende bahsettim bu opel servisleri adama araba sattirir hyundai servisine kurban olsunlar töbe töbe, mutlaka hakkinizi arayin bilirkisi raporu vs. dava acın %99 kazanırsiniz allah bildigi gibi yapsin bunlari

Yazık yazık.. Allahsız bunlar !

xisunknown link' Alıntı:
Size tavsiyem buradan bir şikayette bulunun
https://bim.sanayi.gov.tr/temp/webform1.aspx
ikinci olarak da tüketici hakem heyetinin sınırını geçtiği için mecburen dava açmak zorundasınız eğer iş dava yönüne giderse, size tavsiyem size servisin imzalatmak isteyeceği hiçbir şeyi imzalamayın sonrasında ibraname imzalayıp mağdur olan çok müvekkilimiz oluyor.

Geri