debriyaja basınca devir fırlıyor veriyor

Mesajları tekrar okur isen eğer,ilk tahriğin senden başladığını göreceksin.Tepkin yanlış

iyi Forumlar...

sağol abi ama konuyu en baştan beri okudunmu bi oku hak verceksin bana ne o silver üye hesabı yapıyo sonra bulandırıp gidiyo ortalığı bu adamlıkmı peki ben ona ne dokundum nede komuştum işimde olmaz zaten ama tanıyorum onu.ya neyse abi sağolasın herşey için...
silver uye olup olmamasıyla ne alaka kardes...sen orda kufurlu bi soz yazdın ben senın ıcın yonetmenlerden ihtar alma die senı uyardım sen kalktın bana tehtitler savuruyosun bana tsk edicegin yerde...yavuz abinin dedi gibi bu forumdada kimse kimseden ustun deildir...keyifli forumlar diliyorum sana...

silver uye olup olmamasıyla ne alaka kardes...sen orda kufurlu bi soz yazdın ben senın ıcın yonetmenlerden ihtar alma die senı uyardım sen kalktın bana tehtitler savuruyosun bana tsk edicegin yerde...yavuz abinin dedi gibi bu forumdada kimse kimseden ustun deildir...keyifli forumlar diliyorum sana...
sanada.

bence birbirinizden özür dileyin medeni bir şekilde..

bence birbirinizden özür dileyin medeni bir şekilde..
sizi dinliyorum ben kimi kırdıysam herkesten özür dilerim

Konu yeterince off-topic oldu.
Lütfen bu tartışma konusunda,daha fazla yorum yapmayalım.

İyi Forumlar...

arkadaşlar gözünüzü seveyim..iki gün bingölün dağındaki şerefsizlerle uğraşacaz diye foruma bakamadık. maşallah duman attırmışsınız forumu... bu arada benim astranın sorunuda hala yerde yatıyor bir arkadaş resimlerle aydınlattı meseleyi biraz teşekkür ederim bakalım o parçayıda bulabilecekmiyiz bingölde. yinede herkez sağ olsun...

Geri