Değişik bir fikir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nihat1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Değişik bir fikir

GNSpower link' Alıntı:
Ben garanti bittiğinden beri arabaya karşı biraz acımasızım. ((:

Özellikle elektrik aksamına bayağı müdahalem oldu. (:
kapı kolu uygulaması yapacağız pazar günü inşallah bu durum garantiden düşürüyormu ki aracı

adRe J link' Alıntı:
kapı kolu uygulaması yapacağız pazar günü inşallah bu durum garantiden düşürüyormu ki aracı

Yok öyle ufak müdahalelerin herhangi bir etkisi olmaz garantiye içiniz rahat olsun.

Benim yaptırdığım işlemler biraz farklıydı.

GNSpower link' Alıntı:
Bu konudaki en büyük tecrübem 12 senedir aynı özel servise gidiyor olmam. ((:

Garanti biter bitmez servisime gittim, gönül rahatlığıyla arabamın her tarafını söktürüp taktırıyorum, yeni fikirler denetiyorum. Hem onlara yeni kasayı tanımak adına tecrübe oluyor, hem bana eğlence. ((:

Ben de şahidim gene  general__p

Bende oyumu hayır olarak kullanıyorum fikir çok güzel ama Bmw için, bizim araçlar için garip duracaktır, diye düşünüyorum ;)

UnStabLe link' Alıntı:
Bende oyumu hayır olarak kullanıyorum fikir çok güzel ama Bmw için, bizim araçlar için garip duracaktır, diye düşünüyorum ;)

Ahmetcim niçün öyle diyorsun? Niçün önünü kesiyorsun yeniliklerin? (Yahu bir görelim) (((:

GNSpower link' Alıntı:
Ahmetcim niçün öyle diyorsun? Niçün önünü kesiyorsun yeniliklerin? (Yahu bir görelim) (((:
Imm bizim bir arkadaş var da ben duştayken o yazmış yorumu abi bence kesinlikle denenmeli bu hem bizlerede öncü olur değerli arkadaşımız  general_hoho evill2

UnStabLe link' Alıntı:
Imm bizim bir arkadaş var da ben duştayken o yazmış yorumu abi bence kesinlikle denenmeli bu hem bizlerede öncü olur değerli arkadaşımız  general_hoho evill2

Di mi, di mi? ((:

Led bağımlısı olmuşuz arkadaş, mesela benim eski mahallede led tabelası olmayan esnaf adam yerine konmuyordu :D mahalleye girerken pavyonla lasvegas karışımı bi yere geldiğimi hissediyordum :D

Ama seviyorum bu ambiansı bende araçta çeşitli noktalara led uygulatmak istiyorum :)

Güzel olabilir ama çok kısık loş bir ışık olursa, AMA bizim döşeme ona göre sanırım pek uygun değil ledler gizlenemez ve sırıtırsa çok kötü durur.

çok güzel bir düşünce ama bu uygulama nasıl durur bilmiyorum ama bu konunun destekçisiyim

Geri