Jantları güzelce siyaha boya sprey boya ile. Kenarına kırmızı şerit çek. Birde yay. Süper olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ıyı durur butunleşır boyanıncakapı kolları ve çıtaları gövde rengi yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz
oda bizim Tarık'ın arabası ben evli o bekar ondan dolayı ben tek kapı tercih edemedim üstad iç işleri bakanı müsade etmedizafer bey yandaki astra kimin öyle. müthiş yapmışlar.
yav güzel kardeşim sitede zaten kafamı allak bullak ettler zaten sormayın yok 17" takma konfor kalmaz yok jantı en fazla orjinal boyutundan en fazla bir inç yükseltmek daha mantıklı ne bileyim kafa bi milyon oldu anlıyacagınmomo gtr tak +10 olsun
illa 17 olucak dıye bı kaıde yok 16 tak benım gıbı konfordan ödun verme bırazyav güzel kardeşim sitede zaten kafamı allak bullak ettler zaten sormayın yok 17" takma konfor kalmaz yok jantı en fazla orjinal boyutundan en fazla bir inç yükseltmek daha mantıklı ne bileyim kafa bi milyon oldu anlıyacagın
biz erkekler evlenene kadar burnundan getiririz evlendimmi böyle ödümüz kopar napcan abi evli barklı adam tek kapılı arabayı bide kapılar yukarı açılıyo uzay mekiği gibi. sen jantları güzel boyat bir iki şekil hem farklı olursun.oda bizim Tarık'ın arabası ben evli o bekar ondan dolayı ben tek kapı tercih edemedim üstad iç işleri bakanı müsade etmedi
evet gerçekten güzel durmuş tebriklerÖncelikle kesinlikle durumunuz varsa kapı kollarını ve çıtalarını araç rengine boyatın.Hatta size fikir vermek için gene kendi aracımın resimlerini koyayım.Aradaki farkı kendiniz değerlendirin.
http://img26.imageshack.us/my.php?image=08032009452.jpg
http://img245.imageshack.us/i/09062009509.jpg/
Jant konusunda malesef söylenenler doğru :S Dikkat çeksin,daha güzel dorsun diye minimum 17''yöneleceksiniz ve akabinde yayda isteyecek araç.Bunları yaptıktan sonra inanın ne konfor kalıyor ne birşey Takır tukur geziyorum ben + park ederken devamlı dikkat etmek zorunda kalıyorsunuz aman sürtmeyim diye Herşeye rağmen jantlardan memnunun her ne kadar 4 5 kisi binince alt taraf sürtsede Lafın kısası aracınız çok güzel allah kaza bela vermesin.Kapı kolu ve çıtalar boyanınca inanılmaz hoş duracak tahminen 200 250 arası değişiyo söylenen fiyatlar.Jantda taktırırsanız aracınıza aşık olursunuz diyebilirim.İnş. yenge hanım kıskanmaz o zaman