Değişim başladi

Abicim bu yazdıklarımı yaparsan güzel bi görüntü elde edersin..En ucuz ve en güzel görünüm için;
1)plakalıkları iptal edin.
2)Arkadaşların dediği gibi jantlar simsiyah boyayıp,Köşelere kırmızı şerit çekin..
3)Camlara film.
Kesinlikle jant almanıza gerek yok..Ben çelik jantları satıp 15 sac jantla 205 lastik almayı düşünüyorum..Bence çoğu araca gidiyor :)
Son olarak 3.5 cm yay takarsanız 10 numara olur..
Kazasız belasız..

Abicim bu yazdıklarımı yaparsan güzel bi görüntü elde edersin..En ucuz ve en güzel görünüm için;
1)plakalıkları iptal edin.
2)Arkadaşların dediği gibi jantlar simsiyah boyayıp,Köşelere kırmızı şerit çekin..
3)Camlara film.
Kesinlikle jant almanıza gerek yok..Ben çelik jantları satıp 15 sac jantla 205 lastik almayı düşünüyorum..Bence çoğu araca gidiyor :)
Son olarak 3.5 cm yay takarsanız 10 numara olur..
Kazasız belasız..
bu söylediklerini dikkate alıcam kardeş iyi fikir

bu sac jantlar moda oldu zaten :D bende kapakların derdinden bıktım orjinal kapağını da bulmak zor. Bende şu ilk vizeleri atlatayım da kapakları sökeceğim jantları parlak siyaha boyayıp çevresine lacivert şerit çekeceğim. Ben kırmızı yapsam pek uygun olmaz araba lacivert ve siyahtan ibaret çünkü :D Aracınız çok güzel olmuş ama bence kapı çıtaları ve marşipiyelleri boyatın kapı kolları kalsın hepsini boyatırsanız çok boğulur.

araca yapılıcaklar belli 1 numara cam filmi komple , jantlara space 1.6 yada 2 cm dışarı ,kırmızı şeride gerek yok güzelce yere basıyoruz ve mümkünse tavan siyah ve araç bitmiştir =)=)

Övgü var maşallah diyim:)

kışın modasıdır saç jantlar=),istanbulda modcu gençler kışları hep saç jantla gezerler yani bir akım olsa gerek=)

Stoplar çok güzel olmuş,cam filmi ve kapı direklerinede folyo çekersen daha iyi olur,aracını alçaltman şart o zaman jant almana gerek kalmaz biraz daha geniş tabanlı bir lastik seçersen arkadan bakınca daha dolgun durur.

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

değişime devam

arkadaşlar buna ne dersiniz ? Güzel olmuş mu :)

Son düzenleme:
arkadaşlar buna ne dersiniz ? Güzel olmuş mu :)

sac jant bundan güzel...

sac jantın kenarlarını kırmızıya değilde kaliperleri güzel bir renge boyayıp bijonlarıda aynı renkten yaparsanız on numara olur birde yay lazım sonra motora yönelince tam bir rolling arabası çıkar ortaya :D

o bertone de rizeden gelme sanırım...

Geri