Diamond vision için mercek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DaRkFaCe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ilk etepta kullandım zifiri karanlıkta baya iyi ama yağmur vs doğa şartlarına maruz kalırsan önün karanlık oluyor kör gibi araba kullanıyorsun ben aldım kullandım bir hafta sonra hemen gidip söktürüp xenon 7000k taktırdım dünyam aydınlandı bence alma derim kardeşim ama fikir senin saygılar
opelimjd4.jpg

İmkanın varsa al bi çift Hella mercekli far + Phılıps xenon kit oh mis gibi işte ... :good:

mercek olayına gırersen butceyı baya bı genıs tutman lazım. 4 aydır kullanıyorum ama ısınma olayını anlamadım farları ılk acınca mavı gozukuyor ama daha sonra dahada rengı acılıyor.acılmasa zaten gorus daha duserdı o renk tonuyla ısınma olayını kafaya takma ıyı aydınlatıyor.mercek olayının sırrıysa ısıgı dagıtmıyor tek bı odak noktada toplayıp dısaya verıyor boylece aydınlatma daha saglıklı oluyor.

bende corca 2006 var darlarım merceklidiil bakıma girdiğimde xenon lara 850 ytl gibi fiyatı var dediler, peki xenonları alsam bide mercek mi alıcam bunu bilen varmıı?

dataegemen' Alıntı:
bende corca 2006 var darlarım merceklidiil bakıma girdiğimde xenon lara 850 ytl gibi fiyatı var dediler, peki xenonları alsam bide mercek mi alıcam bunu bilen varmıı?
mtec marka xenon kıtler mevcut ve cok kalıtelı oldugu soylenıyor.50-550 ytl cıvarda...ılla mercek alacaksın dıe bı kadıe yok o tamamen senın secımın tabı merceklı oldugu zaman daha fazla performans alabılıyorsun

imagoodman' Alıntı:
mtec marka xenon kıtler mevcut ve cok kalıtelı oldugu soylenıyor.50-550 ytl cıvarda...ılla mercek alacaksın dıe bı kadıe yok o tamamen senın secımın tabı merceklı oldugu zaman daha fazla performans alabılıyorsun
+56789 :good: :rock :alkis:

mercek olarak bulman mumkun ama ısıne yaramaz.farı komple alman gerekıyor.fıyat olarakta 500-600 ytl cıvarında sana komple 1000 1100 ytl cıvarına cıkar xenon kıtle beraber...

Sonradan bazıları farı açıp mercek değişimi falan yapıyolar ama baya ince bi işçilik gerektiriyo ...
( bknz : http://forum.geceucusu.com/index.php?act=idx ) :good:

Elimde xenon kitim var ama mercekli takmak istiyorum hem daha orjinal hemde daha düzenli bir aydınlatma sağlıyor milletide rahatsız etmiyor.Alabilirsem 2 tane cosmo farı alacam 400 civarı istiyorlar.Tabi onunda projektörlerini değiştirmek lazım cifti 100 ytl.800 ytl ye falan mal oluyor en uygun biçimde.

Geri