direksiyon hareketine duyarlı dönüş sis farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan satoksoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım unuttu bizi arkadaş :D

....................

Ekli dosyalar

• otosens_10_07_2014_00_52_18.webp
    otosens_10_07_2014_00_52_18.webp
    41.6 KB · Görüntüleme: 117
Bu nasil is ilandaki yazikarla ayni buradakiler ilani baska bir uye veriyor.iyce arap sacina döndü bir de 180 tl cok para bu ürün için

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nasil is ilandaki yazikarla ayni buradakiler ilani baska bir uye veriyor.iyce arap sacina döndü bir de 180 tl cok para bu ürün için

Konuyu açan kişiyle, ilanda satışı yapan kişi aynı. Konuda eksik bilgi olunca ilanı gördüm koydum. Zaten konu açıklamasında ürünün markası da belli, alakam yok.

aynı kişi tolga abide arkadaş 180 tl fiyat biçmiş bence çok ve çokta mühim birşey değil olsada olur olmasada...

Bence bu fiyata değer. Harcanan emeği tahmin edebiliyorum bu işlerin içinde olduğumdan.
Hoşunuza gidiyorsa alıp uygulayabilirsiniz. Ben pek sevmiyorum bu sistemi o yüzden hiç düşünmedim bile.

alacaklara hayırlı olsun. Ben o kadar ücret veremem. Hayırlı satışlar...

Hocam eline emeğine sağlık ben 2 tane alacaktım ama bu paraya arkadasta almıyor ben de.hayırlı satışlar

Yanlış anlaşılmasın. Belki o paradan kat kat fazla eden bir tasarım. Çünkü el emeği ve uğraşlar sonucu ortaya çıkan bir ürün. Almak istiyorum fakat şu an durumum müsait değil. Yapan arkadaşa da emeklerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Evet kesinlikle hocam katılıyorum aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri