Geri vitesle sağ ayna indirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
müthiş bi özellik aracımda olmasını çok isterim. Takipcisiyim. Ayrıca elinize sağlık.

opelim net e özel bir indiriminiz olacak mı.bu tarz modüller ilk çıktığında çok pahalı oluyor:D

elinize sağlık. sanırım geri vitese takıldığında her defasında aşağı indiriyor. gerektiğinde iptal etme işlemi nasıl yapılabilir peki? ben arabayı aynalara bakarak park ederim. bazen sağ ayna çok önemli oluyor. bilmem anlatabildim mi ama?

geri vitesten çıkarınca arabayı ayna yukarı çıkar tekrar.ama ben ayna yukarda gidiyorum diorsanız sürekli o zaman sıkıntı sizin için

evet öyle tabiki de geniş manevralarda sadece tekerleği görmek yeterli olmayacak benim için. buton ekleyerek bu işi çözebilirim muhtemelen.

Butona ne gerek varki ayna düğmesi sağ taraftayken sağ ayna sol taraftayken sol ayna hareket eder. Ortadaykende hiçbiri hareket etmez. Gerçi her araçta üç fonksiyonlu ayna düğmesi olmayabilir ben kendi aracım için bu yönde düşündüm.

Butona ne gerek varki ayna düğmesi sağ taraftayken sağ ayna sol taraftayken sol ayna hareket eder. Ortadaykende hiçbiri hareket etmez. Gerçi her araçta üç fonksiyonlu ayna düğmesi olmayabilir ben kendi aracım için bu yönde düşündüm.

Hocam mantıkli module tetikleme elektrigini dugmeden cekebiliriz.yani orjinalindeki gibi vectra elegance da mesela sag tus basili iken calisiyor sistem.sag tus ekektriginden alirsak calisir ortaya alirsam dugmeyi calismaz boylece

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri