direksiyon simidinin derisini değiştirdim

hayirli olsun güle güle kullan..

hayırlı olsun abi sıfır gibi olmuş:D

aytekin abi iyi olmuş değiştirdiğin ya sürerken senin aracı avucumun içi gıdıklanmıştı:D
opc mavisi iyi olurdu ama senin araç elegance olduğundan ahşap olan yerlerde var döşemede spor durmazdı bu arada bende yaptırıcam opc dikişlisini vites ve el freni körüğünüde yaptırıcam ozaman takım olur forumda bi arkadaş daha yapmıştı sanırım samsunda resimleri ordan hatırlıyorum.

evet 1 kişi yaptı kim olduğunu bende unuttum iç dizayn tamamlayıcı olursa mavi dikiş güzel olur ;)

saolun arkadaşlar daha güzelleri sizin olsun

seninde farların resmini bekliyoruz tolga ;)(kuşkonmaz)

bende düşünüyordum değiştirmeyi bunu öğrendiğim çok iyi oldu

evet 1 kişi yaptı kim olduğunu bende unuttum iç dizayn tamamlayıcı olursa mavi dikiş güzel olur ;)

saolun arkadaşlar daha güzelleri sizin olsun

seninde farların resmini bekliyoruz tolga ;)(kuşkonmaz)
bende farları bekliyorum abi:D

Çok güzel olmuş bende yaptırmayı düşünüyorum ama güzel bir yer bulmak mesele

Dün yıpranmış olan direksiyonumun derisi yırtıldı sonuna kadar kullandım yani..yetkili servis komple direksiyon değişimine gittiğinden,
Galerici (oğuz) nickli arkadaşımında tavisyesiyle cevizlibağ oto sanayi sitesinde kısmet otoya 3 saatlik bir ilşlemden sonra 90 tl karşılığında dersini komple değiştirttim..Sonuç mükemmel oldu birebir aynı renk ve dikişleri bile orjinal oldu..ihtiyacı olan arkadaşlar varsa koltuk deri döşeme vs de yapıyorlar..bilginize arkadaşlar

Güle güle kullan aytekin bence orjinalinden daha güzel oldu ben çok begendim dreksiyona dokununca kaliteyi hissede biliyorsun kazasız belasız sürüşler herkese

saol oğuz ..opc direksiyonlar sizin olsun :)

Geri