direksiyon simidinin derisini değiştirdim

yolla çıkmıştır herhalde farlar güle güle kullan tolga ben son derece sorunsuz kullandım memnunda oldum arabayı satmayı düşünmesem cıkarmazdım:good:
abi çıkmasa da sorun değil senin iyi niyetin yeter....

Hayırlı olsun güle güle kullan çok iyi yapmışsın. Sıfır araba gibi olmuş :) Aslında arabayı satacağın zaman bunu yapıp satacaksın.

oğuz (galerici) bütün arabalarımı öyle satıyorum diyor ..gerçektende oto alıcısı aracın kaportasına şöyle bir baktıktan sonra sürücü koltuğuna oturur..ilk görceği tutacağı yerde direksiyon

Doğrudur, çokta mantıklı. Aslında biraz kandırmaca oluyor ama ne yapalım yani:D

:D..............

güzel olmuş , aşınmadan kullanmak nasip olsun :)

Doğrudur, çokta mantıklı. Aslında biraz kandırmaca oluyor ama ne yapalım yani:D

pek kandırmaca degil artık ikinci el alan kişi aldıgı aracla ugraşmak istemiyor o yuzden ne eksigi varsa yaptırıyorum sorunsuz şekilde satıyorum vuruk darbeli araba asla almıyorum temiz iş olsun alanda mutlu olsun satanda

hayırlı olsun aytekin abi güzel işçilik çıkartmışlar bendede aynı sorun var 90 tl dolukca uygun geldi ben 1 yere sormuştum 100euro fiyat çekmişlerdi :D

sağol cüneyt bende en ucuz 150 tl ye bulmuştum..oğuzun tavsiye ettiği yer iyi oldu....kaliteyi ucuza yaptırmak prensiptir bende beceremessemde veririm neyse parasını başım ağrımasın

Geri