direksiyon simidinin derisini değiştirdim

001zci.jpg

güzel olmuş güle güle kullan

Çok şık duruyor..ihtiyaç var ama kayseride varmıdır bunu yapan bir yer....

aytekin abi iyi olmuş değiştirdiğin ya sürerken senin aracı avucumun içi gıdıklanmıştı:D
opc mavisi iyi olurdu ama senin araç elegance olduğundan ahşap olan yerlerde var döşemede spor durmazdı bu arada bende yaptırıcam opc dikişlisini vites ve el freni körüğünüde yaptırıcam ozaman takım olur forumda bi arkadaş daha yapmıştı sanırım samsunda resimleri ordan hatırlıyorum.

Sükrü52 isimli arkadaş yaptırmıştı Samsunda.

navigasyona adresi yazdm tarif ediyor arkadaslar yaptırmak isteyipte nasıl giderim diye düşünen ve navisi olan varsa düşünmesin :)

Güzel iş

Harika. Bi arkadaş kayseride var mi.diyo.var 175+direksiyon sök.tak parasi.heryer ayni fiyat sözleşmişler.

Güzel olmuş,bende yaptırdım da biraz tuzluya yaptırmışım :D Ben 150 ye yaptırmıştım.Ankara'da ivedik organizede Nilgün Oto Döşeme var.Tam adresini bilmiyorum.Orada diktirdim....Tavsiye ederim....

foto için teşekkürler.. 10 numara duruyo , güle güle kullanın...

aklıma geldi ama aracın içinde uyum sağlayacak başka mavi renk opc yazısı vs yok o yüzden orjinal yaptırdım uğur

yer istanbul avrupa yakasında topkapı cevizlibağdaki sanayi sitesinin içinde

hayırlı olsun aytekın abı bende dıorumkı gıtsek bnm dıreksıyon yenı ama dıkıs ızlerını opc mavısı yapsalar yada bnm arabanın rengınde sımsek grısı olsun ne kdar fıyat ısterler yardımcı olurmusun?

img0144m.jpg

__34 EU 8808__

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=41637

valla bu konuya kartvizitini koydum yapan arkadaşın..bi ara sor istersen mert

Geri