Direksiyon Yağina Dikkat!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

Gökhan_55

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Bugun Servise Gittim Arabamin Teyibini Yaptirmak Için.. O Sirada Bide Direksiyona Bakin Bazen Bana Sertmiş Gibi Geliyor Dedim.. Sağ Olsunlar Yağina Bi Baktilar Gr Yağ Kalmamiş... Adam Dediki' Abi Eğer Yağ Koyariz Ve Yere Damlarsa 3500 Ytl + Işçilik Seni Bekliyor' Direksiyon Pompasinin Fiyatiymiş.. Ama Alllahtan Bir şey Olmadi.. Sizlere Tavisiyem Mutlaka Bi Kontrol Ettirin.. 10 Dakkalik Bir Bakim Neticede.. Sonra Caniniz Yanmasin..

Arkadaşlar Bugun Servise Gittim Arabamin Teyibini Yaptirmak Için.. O Sirada Bide Direksiyona Bakin Bazen Bana Sertmiş Gibi Geliyor Dedim.. Sağ Olsunlar Yağina Bi Baktilar Gr Yağ Kalmamiş... Adam Dediki' Abi Eğer Yağ Koyariz Ve Yere Damlarsa 3500 Ytl + Işçilik Seni Bekliyor' Direksiyon Pompasinin Fiyatiymiş.. Ama Alllahtan Bir şey Olmadi.. Sizlere Tavisiyem Mutlaka Bi Kontrol Ettirin.. 10 Dakkalik Bir Bakim Neticede.. Sonra Caniniz Yanmasin..
allahtan bişey çıkmadı gökhan sen yinede arada kontrol et yağını

geçmiş olsun Gökhan abi işte bakma adetim var iç dış yıkadıktan sonra bide kaputu kaldırır motora seyre dalarım neyse bakılcak şeylerede o ara bakarım;) yine iyi ucuza kapatmışsın:)

aman dikkat.. ayrıca ne pahalı pompaymış öyle 10 tane direksiyon pompası = 1 adet astra

kendinizde arada kontrol edin. ben her yolculuk öncesi bi bakarım....

arkadaşlar tşk ederim iyi dilekleirniz için. ama direksiyon yağının bakılcağı yer hiçte kolay bi yerde değil.. usta bile baya uğraştı oraya elini sokabilmek için..

özel servis mi bu fiyatı verdi yoksa opel servis mi banada direksiyon kilit mekanizması için opel servis 650ytl+100 ytl işçilik dedi özel servis 210 ytlye hepsini yaptı

arkadaşlar tşk ederim iyi dilekleirniz için. ama direksiyon yağının bakılcağı yer hiçte kolay bi yerde değil.. usta bile baya uğraştı oraya elini sokabilmek için..

yok ya ne alakası var...çok basit her zaman baktığım yer yani :confused:

Geri