Direksiyon Yağina Dikkat!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zafiranin ki nerede peki aynimi görünmüyorda

benim direksiyonda setleşiyo. servis hidorlik seviyesi iyi dedi ama bu hidroliğin belli bi ömrü varmı. yeniletsek ne kadar para veririz.

Ya benimde direksiyon biraz ağır sanırım acep benimde mi direksiyon yağım az? korktum şimdi üstelik bide bu şekilde sivas-istanbul --- istanbul-sivas yapyım totalde 2500 m oldu orada dolaştıklarımla birlikte...

Ya benimde direksiyon biraz ağır sanırım acep benimde mi direksiyon yağım az? korktum şimdi üstelik bide bu şekilde sivas-istanbul --- istanbul-sivas yapyım totalde 2500 m oldu orada dolaştıklarımla birlikte...

arada atlamalar filan yapıyormu yani bazen haifleşip bazen sertleşmemi oluyor?

arkaşlar servis benden ücretr dahi talep etmedi demeklki ucuz bir şey.. mutlaka kontrol ettirin..

Servis gene acaip kazık fiyat vermiş, benim direksiyonum ağırlaştı diye tutturduğumda direksiyon hidrolik pompasının fiyatını öğrenmiştim 1.200 civarı birşeydi. böyle dolandırıcı bir servis anlayışı olmaz yani. Sonra bir şişe ( aslında 1.5 şişe gerektiydi galiba) hidrolik alıp hidroliğin çoğunu değiştirmiştik, kapalı bir devre içindeki hidroliğin bu denli kirlenmesi beni şaşırtmıştı.
Ben den size tavsiye aracınız yeterince km yapınca bir fren hidroliğinizi bir direksiyon hidroliğinizi bir de soğutma suyunuzu değiştirtin. Hiç pahallı tutmuyorlar, ama çok fark ediyor.

Arkadaşlar bugün bende yetkili servise gittim direksiyon kutusu yağ kaçırıyor dediler değişmesi gerekiyor yada tamirini yaparız dediler değişim 1742 ytl ,tamir 700 ytl işçilik hariç dediler.Bugüne kadar direksiyonda hiçbir problem yaşamadım böyle kullanmaya devam etsem bir zararı olurmu özel servis fiyatları nedir ankarada bu işi iyi yapan bildiğiniz özel sevisler varmı

Geri