Direksiyon Yağina Dikkat!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaw
direksiyon yagına nerden bakıyorsunuz ALLAH aşkına??

arkadaşlar sizin o baktıgınız
cubuk arabanın normal yagı
direksiyon yagı farklı bişi

ha bu arada direksiyon yagı olmaz
hidroligi olur

direksiyon hidroliği diyecektim tam bende, bu arada direksiyon hidroliğine bakıyoruz diye fren hidroliğine bakmayında arkadaslar :confused:

aynen öyle yapıyorsunuz sanırım:)

kaputu açınca tam karşıda biraz aşağıya doğru motorun arkasında değil mi? benim direksiyon kutusu hidrolik sızdırıyordu acil bi yere gitmem gerekti servis bana burdan sürekli kontrol et azalırsa ekle dedi o gün bugündür bakarım yani

hyr orada değil snaırım. motoru açtığında sol taraında kalıyor yani normalde arabanın sağ tarafında... ve hava filtresinin motradan çıkış yerinin arkalarında bi yerde.. bayada aşşağıda..

o resim ne öyle yaaaaa:S

gecmiş olsun dostum
ben 15 gunde 1 veya 2 kere kendi servisinde kontrol ettiririm arabamı cok seviyorum cunku daima bakıyorum gerekenleri yaptırıyorum en ufak cıt sesi bile yok aracımda

gecmiş olsun dostum
ben 15 gunde 1 veya 2 kere kendi servisinde kontrol ettiririm arabamı cok seviyorum cunku daima bakıyorum gerekenleri yaptırıyorum en ufak cıt sesi bile yok aracımda

tşk ederim. evet aslında en güzeli senn yaptığın gibi yapmak ama zaman olmuyorki..

hyr orada değil snaırım. motoru açtığında sol taraında kalıyor yani normalde arabanın sağ tarafında... ve hava filtresinin motradan çıkış yerinin arkalarında bi yerde.. bayada aşşağıda..

bu değilmi direksiyon hidroliği?

spa0611rn3.jpg

Geri