Direksiyon Yağina Dikkat!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bugün bende yetkili servise gittim direksiyon kutusu yağ kaçırıyor dediler değişmesi gerekiyor yada tamirini yaparız dediler değişim 1742 ytl ,tamir 700 ytl işçilik hariç dediler.Bugüne kadar direksiyonda hiçbir problem yaşamadım böyle kullanmaya devam etsem bir zararı olurmu özel servis fiyatları nedir ankarada bu işi iyi yapan bildiğiniz özel sevisler varmı
yetkili servise gitmede nereye gidersen git. ankarada şaşmazdaki servisler halleder. bildiğim kadarıyla 3-4 özel servis var:good:

ben baktım eksilme yok. max yazan yerde hidrolik. aceba özelliği mi kayboluyo.

Arkadaşlar bugün bende yetkili servise gittim direksiyon kutusu yağ kaçırıyor dediler değişmesi gerekiyor yada tamirini yaparız dediler değişim 1742 ytl ,tamir 700 ytl işçilik hariç dediler.Bugüne kadar direksiyonda hiçbir problem yaşamadım böyle kullanmaya devam etsem bir zararı olurmu özel servis fiyatları nedir ankarada bu işi iyi yapan bildiğiniz özel sevisler varmı

opelgarage.jpg

Arkadaşlar opel astra için direksiyon yağı farklımı,ben mobil ATF 220 yağ aldım kırmızı renkli ama arabadaki mavi üzerine eklesem bir sorun olurmu

Abi senin yag yesil olmasi gerekir. Burda Yedek Parca No 1940715 tek Astra H,Astra G, Zafira A, Zafira B, Vectra C icin gecerlidir.
Yanlis yag koyma. Pompan bozulabilir.
Icinde E-pompa var.

Benden söylemesi

Bayiinden dogrusunu al.

Geri