Dizel araçlar için dalga kıran !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan janjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Dizel araçlar için dalga kıran !

peki sorunun çözümüne ulaşan arkadaşlar varmı

Ben servisten haber bekliyorum. Parça ellerine ulaşmadı galiba ama gelecek hafta içi uygulama yapılır büyük ihtimalle.

Aynı sıkayetten benım arabadan mazot cektıler baktılar ve hıc boyle bır uygulamadan bahsetmedıler. Ses tam gıcık edıcı lokur lokur arabayla beraber arkadakı mazotdaa gdıp gelıor sankı. Hangı servıs parca ıstedı?

takılan parçanın kodunu öğrenebilirseniz diğer şikayetçi olan arkadaşlarda daha rahat bildirebilirler sorununu servise

beyler bu problem sıf dızellerdemı var yoksa hepsındemı
benım aracta oyle bir ses duymuyorum..

Bu problemi aracı ilk aldığımda da forumda belirtmiştim. Hemen servise götürdüğümde dalga kıranın olmadığı söylenmişti. Arabayı fullediğimizde çıkıyor bu ses. Kolurt şeklinde mazot içeride oynuyor sağa sola vuruyor gibi. Geçenlerde arabayı servise götürdüğümde bununla ilgili bir şey yapılamayacağı söylendi gene.

ben serviste bu problemin dizellerde dalga kıranın olmadıgı için sadece dizel araçlarda oldugunu ögrenmiştim. benzinli araçlarda bu problem yokmuş. benim araçta benzinli ve hiç duymadım bu sesi. ama bazı benzinli araç sahipleri bu bu sesi duydugunu belirtiyorlar anlamadım  023hm

dinojasie link' Alıntı:
ben serviste bu problemin dizellerde dalga kıranın olmadıgı için sadece dizel araçlarda oldugunu ögrenmiştim. benzinli araçlarda bu problem yokmuş. benim araçta benzinli ve hiç duymadım bu sesi. ama bazı benzinli araç sahipleri bu bu sesi duydugunu belirtiyorlar anlamadım  023hm
metin sagol bendede ses yok

benzinlide böyle birşey yok dizellerde var ayrıca yakın arkadaşımın 2010 2.0 mondeo sunda da var bu ses

Geri