Dizel araçlar için dalga kıran !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan janjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Dizel araçlar için dalga kıran !

Dün odakta sipariş verildi parça gelecek ayrıca aracı getrirken içinde çok az yakıt  olsun dediler sökerken depoyu indiriş biçiminden dolayı yakıt dökülüyormuş yazık olmasın bizde yerlerle uğraşmayalım dediler bana uyar dedim.  steeringwheel

DERSİMLİ link' Alıntı:
Dün odakta sipariş verildi parça gelecek ayrıca aracı getrirken içinde çok az yakıt  olsun dediler sökerken depoyu indiriş biçiminden dolayı yakıt dökülüyormuş yazık olmasın bizde yerlerle uğraşmayalım dediler bana uyar dedim.   steeringwheel

Nasıl oldu peki bu? Ben Odak'a söylediğimde çaresi yok şimdilik demişlerdi. Bizi de aydınlatırsan çok iyi olur ya. Garantiden mi yapıyorlar?

alper_bozkurd link' Alıntı:
Nasıl oldu peki bu? Ben Odak'a söylediğimde çaresi yok şimdilik demişlerdi. Bizi de aydınlatırsan çok iyi olur ya. Garantiden mi yapıyorlar?

Benimde aracım odakta serviste ve bu konuyu tekrar dile getirdiğimde bunun olağan olduğunu yinelediler parçanın topkapı yada b.paşa odak tan mı temin edileceğine ilişkin bilgi işimize yarayacaktır

Heyecanla bekliyoruz gelişmeleri...

çalışanların pek bilgisi yok bu konuda ama bu işe serviste mustafa isimli arkadaş bakıyor ve parça garantiden takılıyor. bu konuda sıkıntısı olan odak cevizlibağdan hemen sipariş verebilir sıkıntı yok bu konuda ayrıca test yaptırmadım zamanım yoktu hemen yazdı siparişi.

Arkadaşlar bugün öğlen telefon geldi parça geldi aracınızı getirebilirseniz işlem yapılacaktır şeklinde. Aracı bıraktım çıktım gittim aldım. Nasıl bir işlem yapıldığını bilmiyorum. Bana verilen irsaliyede dalga kıran takıldı şeklinde bir not var sadece. Şuan evde olmadığım için irsaliyenin fotoğrafını paylaşamıyorum. İlerleyen saatlerde irsaliyenin fotoğrafını ekleyeceğim. İyi forumlar.

NOT: Yarın depoyu doldurduğumda sonucu hepinizle paylaşırım..

Arkadaşlar stepnedeki su alma şikayetine ilave olarak dalga kıran takılması talebim  bayrampaşa odakta yerine getirildi parça konusunda bizi haberdar eden JANJAN ve DERSİMLİ arkadaşlarıma teşekkür ederim (ayrıca servis ten Arda ya da buradan teşekkürler).

volkan teşşeküre tıklada boynumuz bükük kalmasın.  005hihih

tıkladım dersimli  ;) (janjan senin teşekkür butonunu zaten daha önceden tıklamıştım)  ;)

bu arada işlemi biraz sordum deponun komple söküldüğünü ve üst kapak bölümünün açıldığını tabi bu arada benzin kapağı değil bu arkadaşlar ve buradan dalga kıranın depoya yerleştirildiğini söylediler.

Geri