dizel araçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acaba patinaj önleme olduğu için mi yokuşta biraz zor kavrıyor varsa tabi ?

yaw 1.3 lt motordan siz ne bekliyosunuz bu önemli bence, bana gör bir astra nın kasasına göre enaz 1.6 benzinli veya 1.6 dizel olması gerekir tabi biz dünyanın en pahallı yakıtını kullandığımız için markalar bu gibi çözümler üretiyorlar. bence astra gibi bir araca 1.3 motor konulmaması gerekir şayet acaba almanyada 1.3 dizel motor seçeneği varmı? bence yoktur bunlar türkiyeye lanse edilen araçlar...

dataegemen' Alıntı:
yaw 1.3 lt motordan siz ne bekliyosunuz bu önemli bence, bana gör bir astra nın kasasına göre enaz 1.6 benzinli veya 1.6 dizel olması gerekir tabi biz dünyanın en pahallı yakıtını kullandığımız için markalar bu gibi çözümler üretiyorlar. bence astra gibi bir araca 1.3 motor konulmaması gerekir şayet acaba almanyada 1.3 dizel motor seçeneği varmı? bence yoktur bunlar türkiyeye lanse edilen araçlar...
sadece benzın değil vergi olaynın yüksek oldugu ülkelere yollanıyo bu araçlar.
ayrıca patınaj çektırmek bukadar önemli olmasa gerek. önemlı olan rampalarda stop etmemesi değilmi :)

Astraları bilmiyorum belki tc fln var da ondan patinaja düşmeye bilir ama ben corsayla 5 saniye arabanın yerinde patinajdan kalkmadıgını bilirim yerler ıslaktı ama genelde rahat pati çekiyor 4000 e daya devri, düsür ayağını debriyajdan bak nasıl çekiyor...

abi sen araba kullanmasını bilmiyorsun.sen o arabayı bana getir yokuş yukarı bak nası çıkarıyom

onurek' Alıntı:
sadece benzın değil vergi olaynın yüksek oldugu ülkelere yollanıyo bu araçlar.
ayrıca patınaj çektırmek bukadar önemli olmasa gerek. önemlı olan rampalarda stop etmemesi değilmi :)

1.7 var meriva da falan Almanya da

dataegemen' Alıntı:

1.7cdti falan var Almanya da o tercih edilio

Almanya da ASTRA larda 1.7 CDTI versiyonu kalktı
Artık sadece 1.3 ve 1.9 CDTI olarak satış yapılıyor.

1.7 CDTI ise Meriva ve Yeni Corsa D de görevine devam ediyor.

1.3 cdti motoruna gore bence ii ama rakiplerinin gerisinde. klıma acık gezmeyeceksin :)

zaten klima açıkken çok zor yokuş çıkmak hele bide durup kalkmaya çalışıyosan araba kıvranıyo onun dışındada genel bi yokuş çıkmama problemi mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri