Dizel mi Benzinli mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonuna kadar haklısınız.babamın amcasında 1.3 cdtı var 2006 model gidişi gayet iyi ve fordlar gibi 4500 de devir kesici yok:) benzınlı kadarda gidiyor gitmiyor değil:)zaten dizel araçları 4500 5000 devire kadar zorlamanın mantıgı yok çünkü ekonomık olsun diye alınıyor zaten:D

ama şöyle baktıgınızda ufacık araba fıestalar 160 dan sonra basmak bana göre yürek ister o arabada:) ama 1.3 corsada 185 190 yaptık onuda bilirim.sonuçta ufak araba uzun yolda benzınlı ve biraz daha büyük araçlar kadar basılmıyor.

corsa c 1060 kg birde sınıfındaki en ağır araçlardan biri ve enjoylarda cosmolarda 15 jant 185 taban lastik var ama buna rağmen düzde son denememde araçta 3 kişi ile 190 ı gördüm gerisini siz düşünün.

corsa c 1060 kg birde sınıfındaki en ağır araçlardan biri ve enjoylarda cosmolarda 15 jant 185 taban lastik var ama buna rağmen düzde son denememde araçta 3 kişi ile 190 ı gördüm gerisini siz düşünün.
abicim haklısınız bişey demiyorumkı:) amcamızdada corsa c 1.3 cdtı var 190 ı gördük yazdım bende:) aynı şeyleri söylüyoruz ama tartışmaya devam edıyoruz:) sunuçta ben benzınlıden yanayım.150 tlyle 600 km yapıyoruz ama keyfımı ala ala kullanıyorm.fıestayla 90 tl ye 700 km yapıyoruz ama hevesimi alamadıktan sonra gerisi boş bana göre.saygılar..

abicim haklısınız bişey demiyorumkı:) amcamızdada corsa c 1.3 cdtı var 190 ı gördük yazdım bende:) aynı şeyleri söylüyoruz ama tartışmaya devam edıyoruz:) sunuçta ben benzınlıden yanayım.150 tlyle 600 km yapıyoruz ama keyfımı ala ala kullanıyorm.fıestayla 90 tl ye 700 km yapıyoruz ama hevesimi alamadıktan sonra gerisi boş bana göre.saygılar..

benim içinde keyif veren en iyi yanı yoldaki 1.2 1.4 leri yemek oluyor :D zevkler ve renkler tartışılmaz

Arkadaşlar öncelikle cvp veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.İstanbulda olanlar bilirler.Bağcılarda oto center a gittim bugün.Bi vectra buldum dizel.Araç temiz fakat bi sorunu var o da komple boyalı olması.Linkini de koyuyorum.
http://www.sahibinden.com/2001_model_vectra_2_0_dti-42WQQaXQQ14196170WQQpXQQdisplayitem

Ayrıca fiyat bana 14.000 dedi.Ve pazarlık payıda var.

2.seçenek olarakta 2000 model temiz 2 parça boyalı 1,6 ies civic buldum 117,000 de.
Bunun fiyatınada 15.000 dediler son fiyat.

Hangisi daha mantıklı olur acaba.Hondanın lpg yok yakıt çok yakarmı diye kafama taktım açıkçası.

2 yıl galericilik yapmış biri olarak tavsiyem:
"Sen sen ol, asla galericiden (veya işin ticaretini yapan birinden) araba alma"
Galericiye: Satılamayan, para etmeyecek araba satılır. Araba iç dış yıkama yağlama cila yağ katkıları vs.... Acemi yada çok iyi anlayan biri gider alır.
Riske girme.

Galericiye: Satılamayan, para etmeyecek araba satılır. Araba iç dış yıkama yağlama cila yağ katkıları vs.... Acemi yada çok iyi anlayan biri gider alır.
Riske girme.
size katılıyorum:)

Riske girme.
Teşekkürler ;)

Geri