Furkan ve Berkay kardeslerim unutmayalim ki tartisma degil amacimiz paylasmak..birbirimizi incitmemeye calisalim..haaaaaaaaaaaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok abi öyle olurmu furkan benım hemşom ya sadece çabuk sinirlenıyor o kadar herkesın fıkrı kendıne göre değişir.benzınli&dizel olayıda yaşa göre bile değişir.benımde zevkım YAŞIM DOLAYISI ILE benzınlı arabaya suanda yaptıgım gıbı güzel bi egzos takıp o sesi almak meselaFurkan ve Berkay kardeslerim unutmayalim ki tartisma degil amacimiz paylasmak..birbirimizi incitmemeye calisalim..haaaaaaaaaaaaaa
yok abi öyle olurmu furkan benım hemşom ya sadece çabuk sinirlenıyor o kadar herkesın fıkrı kendıne göre değişir.benzınli&dizel olayıda yaşa göre bile değişir.benımde zevkım YAŞIM DOLAYISI ILE benzınlı arabaya suanda yaptıgım gıbı güzel bi egzos takıp o sesi almak mesela
inşallah hemşo ya hayatımda 1 kere gelebıldımdaha tokat'a gelicek o ben ona tokat kebabı ısmarlatacam abi
saolasın abi bende herzaman öyle dusunurum sonuçta kım ne ısterse onu alırgüle güle kullan kazasiz belasiz tabi herkesin secimine saygiliyiz düsünsene herkes ayni tip arabaya binse ne kadar sikici olurdu ..yok ben birkac kez denk geldimde sakin baslayan ama kirici olan yazismalar o yüzden dedim hani..ne olur ne olmaz babinda..
sonuna kadar haklısınız.babamın amcasında 1.3 cdtı var 2006 model gidişi gayet iyi ve fordlar gibi 4500 de devir kesici yok benzınlı kadarda gidiyor gitmiyor değilzaten dizel araçları 4500 5000 devire kadar zorlamanın mantıgı yok çünkü ekonomık olsun diye alınıyor zatenya hala neyi tartışıyosunuz dizellere chip tuning denen bir uygulama var. Benim aracım 1.3 70 hp. chiple 90 hp oluyorki gerisini siz düşünün.
arkadaşın biri 4500 devirde kalıyor diyor doğru söylemiş. Sadece 4. viteste zorlanıyor mesela benim aracım. Dizellerden maximum verim almak için zaten bu devirlere kadar zorlamanın manası yok 4000-4500 devir arasında vites değiştirerek maximum performansı alırsın dizellerden. Benzinlide durum daha farklı.
Birde 1.4 corsaya fiestaya vs bakın bakalım 3000 devirde 5. viteste araç kaç yapıyor?
Birde dizellere bakın derim 3000 devir 5. vites kaç yapıyor.