Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erdem link' Alıntı:fotoğraflar bana fake gibi geldi ama![]()
ercub link' Alıntı:sn.drwaverunner; 514 km. yol ortalama 80 km hızla 6 saatten fazla gibi duruyor. bu kadar saat 80 km. hızı sabırla gidebildiğiniz için adminliğin yanında dervişliğide hakettiğinizi düşünüyorum noell kingg
warlordares link' Alıntı:An itibari ile 250 TL lik yakıtla 1400 km'ye yaklaştım sayın hüsnü bey... BASA BASA![]()
HaKaN link' Alıntı:sn. drwaverunner bu servis sizin araca el koyup tekrar fabrikaya gönderecek![]()
Sizin BASA BASA gittiğiniz zaman solunuzdan siyah bir araç geçerse o benim, kornaya basarım 3 kez tanırsınız Smiley
HaKaN link' Alıntı:Sizin BASA BASA gittiğiniz zaman solunuzdan siyah bir araç geçerse o benim, kornaya basarım 3 kez tanırsınız Smiley
daha solunuzda ben olurum bir porche kiralayacağım sırf sizin için![]()
HaKaN link' Alıntı:astra için güzel bir gelişme o zaman, golfculer bu gidişle araçlarından vazgeçicekler![]()
drwaverunner link' Alıntı:[quote author=warlordares link=topic=988.msg20171#msg20171 date=1301413213]
An itibari ile 250 TL lik yakıtla 1400 km'ye yaklaştım sayın hüsnü bey... BASA BASA![]()