Doblo Otomobil Olarak Ruhsatlandırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi benim demek istediğim yani projeyi çizecek mühendisin dediği mesala araçta arka koltuklar camlar yoktur bunların yapım projesi çizilir.ancak bizim araç zaten camlı vede koltuklu olduğu için mühendis o zaman (2006 yılında) çizim yapacak bir şey olmadığından çok zor demişti. Ben sadece size bilgi vermek istemiştim.haddimi aştı isem özür dilerim iyi günler

Yok güzel kardeşim benim öyle had filan aşılmaz... canını yerim o nasıl söz öyle ;) sıkıntı yok ya... değerli yorum olmuş hemde.

abi şimdi benim kuzen ingilterede bir oc bulmuş fiyat çok uygun siyah renk 6900 paund şimd bunun buraya getirebilir miyim yani tr plakası alabilir miyim prosedürler nedir acaba biliyor musun eğer getirebilirsem ona göre arabaya bakmaya gidicem

abi şimdi benim kuzen ingilterede bir oc bulmuş fiyat çok uygun siyah renk 6900 paund şimd bunun buraya getirebilir miyim yani tr plakası alabilir miyim prosedürler nedir acaba biliyor musun eğer getirebilirsem ona göre arabaya bakmaya gidicem

Hiç bulaşma :) o araçların işlemleri çok farklı. Araç değil bela olur sana ;)

Hiç bulaşma :) o araçların işlemleri çok farklı. Araç değil bela olur sana ;)

valla ya burda opclere baktım baya parmaklanmış artı hasarlı 40binden başlıyor onda full orjinal hayvan içim gitti görüntülü konuşma yaptık gösterdi hala aklım onda:)bu arda araç corsa opc

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 01:11 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 01:01 ----------

şimdi araştırıyorumda çok havaya sıkan var tam prosedür nedir abi araç 1.6

Çağatay o araçların gümrük vergisi var. Oda araçların yurt dışındaki fiyatlarına eş değer. Yani örnek 1000 Avro bir rakama alınan araç için gümrükten 1500 avro da vergi istenmekte. ;) o zaman da ülkemizde olan fiyatları geçtiği dahi oluyor.

Çağatay o araçların gümrük vergisi var. Oda araçların yurt dışındaki fiyatlarına eş değer. Yani örnek 1000 Avro bir rakama alınan araç için gümrükten 1500 avro da vergi istenmekte. ;) o zaman da ülkemizde olan fiyatları geçtiği dahi oluyor.

hay ben böyle işin ya adamlar paundla maaş alıyor 6900 paunda satıyor yani bizim tl ile maaş alıp 6900 tlye satmamız gibi:( iyicene bir hesaplamak lazım vergi dairesinden mi öğrenebilirim abi bu işi

Gümrük müdürlüğünden bedelsiz ithalat gümrük müdürlüğü oradan bilgi alabilirsin anca. ;)

Nadir dun sana SMS gönderdim, istersen bir bak (Akbak'da bugün bir tanıtım olacak)

Nadir dun sana SMS gönderdim, istersen bir bak (Akbak'da bugün bir tanıtım olacak)

Evet abim mesaj geldi. Abi aslında çok güzel imkanlar sunuyorlar ama işte benim araç elimi kolumu bağlıyor gidiyorum sadece bakıp geri geliyorum o kadar. Hayırlısı ile zamanı dolsa idi. Sabır ile bekliyorum bakalım.

Önceki yıllarda ötv farkını ödeyerek otomobil ruhsatlı yapılabiliyordu.Ama bildiğim kadarıyla yönetmelik değişti artık sonradan çevirme olmuyor.İlk alırken binek olarak vergi işlemleri düzenleniyor ki zaten o şekilde diğerine göre kafadan 5 milyar fark koyuyor.Bence hiç bulaşmaya değmez şahsen:Daha önce Cady,Logan,Kango sahibi birisi olarak söylüyorum ...

Geri