Dört sinyal sabit yanıyor!

woodcoock' Alıntı:
Röleler sinyal röleleri flaşörde basılı değil zaten fasılalı değil sabit yanıyor. 10 dakika yansın akü sıfır marş basmıyo ilginç bir durum anlamadım gitti.
dörtlüyü sök bide öyle bak sönenecekmi lambalar

Hiç arabanın herhangi bir yerinde ampul falan değiştirdin mi? zannedersem arabanın ampul yuvalarının biri zarar görmüştür. Arabanın bütün ampul yuvalarını kontrol ettir. Arka stop, önler, dörtlüler Ve sinyal koluna baktır.

İyi de sadece kontak kapalı iken bu durum söz konusu araç çalışırken herhangi bir sorun yok.

arkadaşım sol taraftaki kaput açma kısmındaki kapağı açarak oaradaki ana kablo soketlerini söküp contact sprey ile temizlemen gerekiyor oraya bişekilde su girmiştir.

Pek sanmıyorum ama yinede bir kontrol ederim. Bu sorun beni deli etti kime götürsem ilk defa böyle bir sorun olduğunu söyleyip bişey yapamıyo.

ORAYA ARABANIN İÇİNE SU TUTMADIKÇA SU NASIL GİRSİN?
sigortalara bak bence

Daha öncede söylediğim gibi şimdilik son çare aracı stop edince röleleri sökmek yapılabilecek herşeyi yaptım. Bu sorun akü takviyesinden sonra oldu sanırım yarın tech2 ye bağlatıcam bakalım ne görünecek sorunu halledebilecekmiyiz...

evet sonunda aracı komple servise verdim tüm elektrik tesisatı komple elden geçti sağ stop değişti sinyal kolu değişti amartisör başları ön takım yapıldı fiyatta biraz tuzlu oldu tabiii.

sinyal koluna baktınmı?

biz bi ara selektör çekemiyoduk o yüzden değişti kurtulduk

direk sigortalara bakıcaksın tamamen elektirikten kaynaklanıyor

Geri