Dört sinyal sabit yanıyor!

Büyük Ihtimal Araçta Küçük çappli 1 şase Olayi Olabilir Ya Da Aracin Beyinleri Ayvayi Yemiştir .. Bu Beyiblerin Fiyati 1000 Ytl Nin üstünde Haberin Olsun .kolay Kolay Ariza Yapmiyorlar Ama Sorun Beyinde Ise Allah Yardimcin Olsun.. Topkapi -cevizlibağ 'da Beyin Tamiri Yapan Bir Yer War Istersen Yardimci Olabilirim...

Kablo Demetİne Ve FlaŞÖrlere Dİkkat !!!!

Bİrde AraÇta Alarm Varsa Alarmin Kablo BaĞlantilarin Da Sorun Olabİlİr BaŞima Aynisi Geldİ...

sağolun dostlar sorun halledildi. kablolarda sorun varmış değiştirdik...

iyi kurtuldun sorundan gözun aydın

Sağol eksik olma araç yaşlı olunca sorunlar peş peşe devam ediyor. Ama opelden vaz geçemiyorum .... Arabamı çok seviyorum yoksa bir gün bile katlanmam elden çıkarırım..

Slm arkadaşlar bu olay benimde başıma gelmişti flaşörlerin kontağı kapatınca yanması. kabloların kısa devre olmasından dolayı yapıyormuş ben bunu kendim buldum debriyaj pedalının yanındaki plastiği sökünce orada kablo demetleri var orası su girmesinden dolayı paslanmış ve tekrar su alınca da kısa devre yapmış sorun veriyordu. mavi renkli olan soketi pas sökücüyle güzelce temizledim ve kuruladım 3 senedir daha sıkıntı yaşamadım. Başına bu sıkıntı gelen arkadaşların bilgisine. (aracım oraya suyuda lpg kablosu yüzünden alıyormuş silikon yaptım o sorunda gitti :))

Merhaba benim aracimda da bu sorun oldu kontağı çıkarıyorum dörtlüler sabit yanıyor bu sorunu nasıl halledebilirz iyi akşamlar

Arkadaşlar aynı sıkıntı bendede var çözemiyorlar kafayı yiyeceğim bilen yardım edebikecek var mı Ankara dayım

Geri