Dörtlü Sinyal - Flaşör - tasarımım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nasıl isterseniz, aynı il için olanları bir kişiye de gönderebilirim, ayrı ayrı da...

Arkadaşlar, Umut'a yük olamak amacıyla bence Ankara'ya tek kişiye gönderilsin. Bir akşam merkezde buluşulup dağıtılır. Tek tek göndermeye gerek yok. Mesela bana gönder, biz zaten neredeyse her akşam Beşevler'deyiz. Oradan dağılımı yapabiliriz.

tamam kahraman, adres verin ama bana... bana yük olmaz ki abi, herbirini ayrı zarfa koyarım o kadar... alıcı ödemeli göndericem :) size yük olmasın, tek kargo çok kişi... daha iyi :):)

Ne demek Murat :) istemen yeter, astraya uyması için artık biraz kesip biçersin sen de...

cuma sabah 9 a kadar buradan taleplerinizi alayım...

1.tunerman - no5 (OPC)
2.barış - no2 (irmscher)
3.khrmn-e3 - no5 ve no9 (OPC- opel yazı)
4.uğurkuzu - no6 ve no8 (opel logo- opel yazı)
5.vladimir - no1 ve no6 (i logo- opel logo)
6.alpmurat - no7 ve no9 (opel logo- opel yazı)
7.
8.

Çok teşekkür ederim ama Corsası olupta talip olan arkadaş varsa cuma sabahına kadar ona nasip olsun kimsenin hakkını yemeyelim. Eğer olmassa ben alırım. Adresi PM olarakmı gönderelim ?
Not: Tekirdağdan isteyen arkadaş varsa Ankaraya yaptığın gibi alabiliriz.

Umut sana zahmet ettiriyoruz ama şimdiden tşk.ler

1.tunerman - no5 (OPC)
2.barış - no2 (irmscher)
3.khrmn-e3 - no5 ve no9 (OPC- opel yazı)
4.uğurkuzu - no6 ve no8 (opel logo- opel yazı)
5.vladimir - no1 ve no6 (i logo- opel logo)
6.alpmurat - no7 ve no9 (opel logo- opel yazı)
7.BY_Corsa - - no5 ve no9 (OPC- opel yazı)
8.

Kardeşim emeğine sağlik çok güzel bi çalişma olmuş bende siyah zemin üzerine mavi opc yazilisindan istiyorum zahmet olmazsa istanbul yurtiçi kargo bahçelievler şubesina onur akalin adina gönderirsen süper olur. Allah sana uzun ömür versin böyle çalişmalar yap

Ellerine saglik cok güzel bir calisma

bende Irmischer istiyorum. Bana direkt kargoluyabilirsin

Geri