Dörtlü Sinyal - Flaşör - tasarımım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umut,İzmirden direk alabilir miyiz?Ücretsiz olmaz ama en azından bi yemek ismarlarım.İzmirlisin sanırım?

melih konsol rengine uygun olanı seçmeni tavsiye ederim...
yasin, tabiki ne demek elden teslim ederim...

elinize sağlık.
ben malzemesini çok merak ettim, lexan.
nasıl birşey, piyasada ne şekilde bulabiliyoruz, normal bir kişi olarak bununla ne tür işlemler yapabiliriz, bilgi isteyebilirmiyim?
(normal bir kişi: çalıştığım yerde cnc tezgahı var oradan kestim, reklam firmasında çalışıyorum baskı imkanım var vs. gibi imkanları olmayan kişi; yani ben :D )

çağrı aslına bakarsan lexan terimini ben de şu an çalıştığım işe girince duydum... plastik gibi ama ince malzeme diyebiliriz, ya da kalın film folyo gibi... esnek yani.. arkasında 3M bant olabiliyor çeşidine göre... reklamcılar tabelacılar falan kullanır.. ben de zaten seriart diye bir firmaya yaptırdım.. herhangi bir reklamcıya pdf jpeg falan bişekilde data verirseniz o ölçülerde aynısını plastiğe basarlar istediğiniz rengi de seçebilirsiniz..

yasin dikkat etmemişim kusura bakma.. astra ya uymaz büyük ihtimalle.. tuşun ortası boş ise bunu yapıştırdıktan sonra basınca içeri göçer parmağınız... ama tuşun ortasındaki boşluk kısma oturacak şekilde sadece logoyu kesip oraya yapıştırabiliriz, çözüm öyle olur ancak...

arkadaşlar... cuma günü kargoya veriyorum...

cuma sabah 9 a kadar buradan taleplerinizi alayım...

1.tunerman - no5 (OPC)
2.barış - no2 (irmscher)
3.khrmn-e3 - HANGİ MODEL kahraman... buraya belirtelim :):)
4.uğurkuzu - no6 ve no8 (opel logo- opel yazı)
5.vladimir - no1 ve no6 (i logo- opel logo)
6.
7.

listeye isim bekliyorum...
tuş üzerinde üçgen logonun şeffaf plastik yapılmasını isteyen bana tuşu göndersinn...

sevgilerle..

Umut, aracın iç ışıklarını mavi yapacağım için No5 mavi OPC yazısından istiyorum ama No9 Turuncu Opel logosu da ayrı duruyor =) Eğer imkanın varsa ikisinden gönderirsen sevinirim. Yoksa mavi OPC =)

Umut, aracın iç ışıklarını mavi yapacağım için No5 mavi OPC yazısından istiyorum ama No9 Turuncu Opel logosu da ayrı duruyor =) Eğer imkanın varsa ikisinden gönderirsen sevinirim. Yoksa mavi OPC =)

1.tunerman - no5 (OPC)
2.barış - no2 (irmscher)
3.khrmn-e3 - no5 ve no9 (OPC- opel yazı)
6.
7.

Dostum muhteşem iş çıkarmışsın gercekten tasarım olarakta çok güzel, sade ve şık ben 7 ve 9' çok beğendim fakat Astram var :) yinede gönderim diyorsan 2 şubata kadar arabamda yok :) yani tüm olumsuzluklar benden yana ama şubattan sonra ben yaparım sana diyorsan bende sana ya parasını yada burger king'den big mac ısmarlarım :)

Ne demek Murat :) istemen yeter, astraya uyması için artık biraz kesip biçersin sen de...

1.tunerman - no5 (OPC)
2.barış - no2 (irmscher)
3.khrmn-e3 - no5 ve no9 (OPC- opel yazı)
6.alpmurat - no7 ve no9 (opel logo- opel yazı)
7.
8.

Geri