Eğer ki bu işe girecek iseniz. Yapmanız gereken kredi çekmiş olduğunuz sözleşmenin fotokopisini isteyin en ince detayına kadar okuyun yada bir avukata okutun sonra da gerekli işlemeler başlayın ya değilse dediğim gibi tek yanak dururken iki yanaktan olmanız an meselesi...
Daha önce benim başıma geldi bu iki bankadan biri bazı sebeplerden dolayı maaşımı dondurdu 3 ay maaş alamadım bir hışımla bankaya gittim... adamlar minici bankanıza borcum olması durumunda tüp hesaplarımın dondurulup alacağınızı tahsil edebilirsiniz şeklin de bir madde eklemişler bu madde de bankamatik hesabı sözleşmesinde kredi kartı dahi değil adamlar bu madde yüzünden 3 ay maaşımı el koydu maaş alamadım...
haklısın abi ama kredi çekipte sözleşmesini okuyan veya avukata giden ben daha görmedim adamcağız ne yapsın abi ihtiyaçtan yokluktan mecbur gidip çekiyo birde bankaya bu maddeyi kaldır kabul etmem deme gibi bir lüksün olmuyoki işine gelirse al gelmezse alma diyo ahh bu nakit sıkıntısı yokmu adamı mecbur kılıyo abii