'Dur' ihtarına uymadı ensesinden vuruldu !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaçmakla hata etmiş hatayı canıyla ödemiş. polis nerden bilsin içindekinin terör amaçlı kaçmadığını. öldürmek amaçlı ateş açıldığını sanmıyorum ensesine kurşunun isabet etmesi talihsizlik olmuş.
terörist bir insan olsaydı ateş açar polisi vururdu bu yönden bak olaya.
ben hakim olsam idamla yargılardım o adi polisi

kaçanı vuracak tabi
neden kaçıyor birde alkollü amirikada bunlar günde kaç tane olmuş ama bizim basında şerefsiz hemen yazıyorlar ve yargılıyorlar yazsana kardeşim polite haklı ama yazmaz işine gelmez

polisin tarafındayımm. çoook iyi etmiş.

terörist bir insan olsaydı ateş açar polisi vururdu bu yönden bak olaya.
ben hakim olsam idamla yargılardım o adi polisi

o polisi idamla yargıladın ya hani. o zaman polisten al silahı zaten bir işe yaramıyor, gelmişken polisleride kaldır da seni dağda gezen ADİ PKK lı korusun...

Ya bizim polisimizde o eğitim yok zaten nişan alsa vuramaz zaten kazayla vurmuştur illaki :) Ama biraz garip geldi bana..

Millet aleni elinde pkk bayrağı ağzında o köpeğin adıyla polis kordonu eşliğinde eylem yapıyor..Teroristse o terörist onu vursun o zaman dimi..Terörist olabileceğinden şüphelenip biri nasıl vurulur o zaman gözünün önündekini vurmuyorsan..

Kaçması da vurulmasıda yanlış bana göre..

Erman sanada katılıyorum yazdıklarınla ilgili izliyoruz realty showları ama onlarda artık iş çığrından çıkmış adam soymuş marketi kesmiş kasiyeri, meksika sınırına tam gaz kapatmış gidiyor :) Onada dur lütfen demesinler yani...

kesinlikle haklısın ! yapılan bence yargısız infaz polis karşısındaki kişide silah ya da başka tehlikeli bir alet görmeden ateş etmemeli ! ediyorsa da aracı durduracak şekilde etmeli ! o kadar yeteneği yoksa da istifa etmeli !:mad:

Ya şimdi ben olaya şu yönden bakıyorum sizde deneyin..Yani yarın birinizin yeğeni,kardeşi,çocuğu,akrabası( Hepimiz gençken araba kaçırmadık mı) genç bir çocuk ehliyetsiz kaçırır arabayı,poliste bunu çeviriverir..Buda korkar babam beni yakar diye heyecanlanır kaçmaya çalışır..Poliste çekip kafasına sıkarsa o zaman ne düşünürsünüz ? Dünyada bütün kötü şeyler başkasının başına gelir sanırsınız tv'de izledikçe..Taaki sizinde başınıza gelene kadar...

Ya şimdi ben olaya şu yönden bakıyorum sizde deneyin..Yani yarın birinizin yeğeni,kardeşi,çocuğu,akrabası( Hepimiz gençken araba kaçırmadık mı) genç bir çocuk ehliyetsiz kaçırır arabayı,poliste bunu çeviriverir..Buda korkar babam beni yakar diye heyecanlanır kaçmaya çalışır..Poliste çekip kafasına sıkarsa o zaman ne düşünürsünüz ? Dünyada bütün kötü şeyler başkasının başına gelir sanırsınız tv'de izledikçe..Taaki sizinde başınıza gelene kadar...

sence olayda polis tutup bebenin kafasına mı sıktı? amerikada traik polislerinin durdugu 10 kişiden 6 sı kesinlikle bir yerlerinden vurulur arastır bak. zaten diyorsunya hepimiz kaçtık diye. düşün bi belkide polisler dokunamıyorya bize ondan kacıyoruzdur.

polisin bu tutumu bence yanlıştır o anki psikoloji farklıdır kaçma hissi olabilir bunun önüne şahsa direk eteş ederek geçilmez elbetteki ama lastikler vs ateş ederek durdurulabilir ki bizim polisimiz bu konuda iş bilir cinstendir..

Geri