Eastronik astram var sıralı sistem gaz düşünüyorum...Tavsiyelerinizi bekliyorum

levent_yyy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2005 Eastronik 1,6 Astram var sıralı sistem gaz düşünüyorum acaba oerformansda bi sorun yaşarmıyım merak ediyorum ...Bilsi olanların bilgilendirmesini rica ederim teşekkürler

Arkadaşım bende geçenlerde corsa 1.2 easy aracıma taktırdım.Atiker marka montaj yaptırdım binbir tereddütle fakat korktuklarım başıma gelmedi arıza lambası yanmadı performans kaybı yaşamadım iyi bir usta olması lazım bu iş için biraz araştır sor soruştur iyi bir ustaya montaj yaptır pişman olmazsın.Daha önce astra g vardı bende 45000 km yaptım lpg ile bir sorun yaşamadıydım ondada dediğim gibi önemli olan iyi işçilik.

ben de taktırdım 2007 astra h cosmo sahibiyim prinses taktırmanızı tavsiye ederim su ana kadar hiç bir sorun yaşamadım... ;)

Arkadaşalr teşekkür ederim.Brc markası ön plana çıkıyor galiba gazda..Ana bayiden fiat aldım 3 yılda garanti veriyor.İnşallah sorunsuz bineriz.Korkuyorum aslında ama yakıt pahalı olunca mecburuz

mrb bendede 2005 astra cosmo var italyan romano takılı performans çok iyi ve çok ekonomik iyi bir ustaya gönül rahatlıgıyla taktırabilirsiniz...

Geri