easytronic astra alınır mı?

ujjuzbejjuz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
10 Tem 2014
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Güzel temiz 2008 astra h easytronic araç bulduk ama ağzı olan konuştuğundan bir ön yargı oluştur.Sıkıntı yaşatır mı?
Arabayı bugün alabiliriz yorumlar için şimdiden teşekkürler :help:
 
Bende de vardı 1,6 Easy. 37binde aldık 59binde sattık bir kez bile sıkıntı çıkarmadı. Ama kullanmak pek keyili değil açıkçası geçişler yavaş kalıyor. Yokuşta geri kalkmak eziyet bir kere 2000devir üzerinde aniden kavradı tamponu çarptım. Manuel yada tam otm. tercih ederim.
 
manuelden easytronice geçeceğimden dolayı kafamda sor işaretledi vardı.forumların altını üstüne getirdim.başım yandı diyen de vardı kullanması zevkli diyen de.haliyle bu yorumlardan gözüm de korktu.sanırım biraz kullanıma bağlı.peki ikinci eli nasıldır?easytronic diye burun kıvıranlar oluyor mu?satması zor mu?
 
iki yere baktırt hocam gönlüne yatarsa al sıkıntı olmaz ikinci elinde de için rahat olsun...
 
Bende 2008 h kasa easytronic kullanıcısıyım.Daha önce manuel kullanıyordum,sattım bunu aldım iyiki almışım çok rahat ettim hiçbir sıkıntısı yok yokuş kalkış desteği esp sport modu var manueli aratmıyor yani en güzel tarafıda benim için hem otomatik hem manuel kullanabilmek araç gayet seri kafana yatarsa kaçırma derim kimseyi dinleme yorumlar kafa karıştırıyor sadece.İyi günler
:rakir:
 
Temizini bul al bin gitsin. Bende ctdi easy vardı kullanımı keyifsiz ama ekonomik bir araba direksiyon da çok sert başka da bir eksiği yok

Sent from my LUMIA 1520 using Tapatalk
 
Easytronic e herkes laf atar durur ama tek kavrama yarı otomatikler arasında gayet basarılıdır.
Unutmayın ki yorum yapanlar tam otomatikle yada çift kavramalarla kıyaslıyorlar.
Aynı tip sanzuman çalışma mantıgını , toyota mmt ile honda i shift ile mitsubishi amt ile ve diğer markalarda kullanır. 2007 sonrası güncel easytronic alınır bence
 
herkese yorumları için teşekkür ederim.hayırlısıyla aldık.kazasız belasız kullanırız inşallah.
 
Ben 2010 yılında aldığım easytronic aracı halen sorunsuz ve sıkıntısız kullanıyorum ve 5-6 yıl daha kullanacağım. Fazla kurcalamadan, zorlamadan, sakince kullanımda sıkıntı olmaz. Ayrıca bir arkadaşın yazdığı gibi 2007 senesinde revize edilerek sistem yeniden düzenlendi ve bu tarih sonrası şuan sıkıntı yok gibi birşey.
 
Aracı 2 sene kullandım performansı güzel yakıt konusunda Ankara / İstanbul arasında 195 Km'nin altına inmeden 2013 yılında ortalama 200-210km ile 120 liralık yakıtla geldim. Yol tutuşu kesinlikle memnun kalırsın. Fakat aracı baktır muhakkak yol bilgisayarında ki "Kalan Km" bilgisine çok güvenme =)
 
Geri
Üst