Müzik tesisatı bende de var ama böyle bi sorun teşkil ettiğini ilk defa duydum :S hiçte karşılaşmadım ya hayret :S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eee bizim gibi easytronic sahipleri ne olacak şimdi
herkes kurtulmuş biz yeni başlıyoruz.
Ben yeni aldım aracımı inşallah sorun çıkarmadan uzun zaman binmeyi hayal ediyorum.
Ama her türlü bilgiyi de edinmeye çalışıyorum tabiki.
Şimdi özetleyecek olursak; Vites geçmez ve ekranda da F diye hata alırsak, beyin değişecek, baskı balata değişecek vs. gibi serviste 4-5 bin liralık masraf çıksa bile bunu bir ustaya kömürlerini değiştirterek 100 liraya felan halledebiliyoruz öyle mi?
Kronik dediğiniz şey nedir onu da tam anlayamadım kömür bitecek bu mu yoksa bu beyin arıza yapacak bu mu? arıza yapan beyin programlanıp yoluna devam ediyor mu yoksa ciddi yukarıdaki gibi nerdeyse çin malı bir araba fiyatı kadar fatura mı çıkıyor.
Netleştirirseniz ona göre binmek isterim aracıma. Tecrübeleriniz bizim gibi yolun başındakilere çok faydalı olur.
Daha arabamı teslim almadım ama şimdiden gözüm korkmaya başladı.. Bu easytronic şans işi galiba. Memnun olan çok memnun, şansı tutmayanın da başına gelmeyen kalmamış..
2005'te aldım ben aracımı, yeni modellerde bu sorunlar aşılmış olabilir belki. Gözünüzü korkutmuş olmayalım ama bu vites benden uzak olsun. Yani kesinlikle şans işi ama böyle olmaması lazım, ben 2005 yılında o zamanın parasıyla 38.500 TL sayıp araba almışım şimdi 28'e satamıyorum ve arızası da cabası.
Müzik tesisatı bende de var ama böyle bi sorun teşkil ettiğini ilk defa duydum :S hiçte karşılaşmadım ya hayret :S
Arkadaşım geçmiş olsun. Bizde daha geçen hafta 2006 full elegance yi maalesef 24.000 e sattık. (Aracı ek donanımlarla 42.500 TL ye almıştık)