ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ecotec e zaten chip şart çünkü euro 2 normunu tutturacağız diye saçma bir egr sistemi ve ona göre de emisyon odaklı kısık bir yazılım yapmışlar anlayacağınız otomobil yürüsün diye değil gaz normunu tuttursun diye yazılım yapmışlar Vectra B GT de ise dereceli egzantrik var ama o egzantrik egzos normunu bozmadan 150 HP vermek için kullanılıyor olmalı çünkü normu baz almazsak chip ve filtre üzerinden zaten egzantriksiz 150 veriyor.

Bizim amacımız egzos normunu karşılayarak 150 HP almak değil sonuç olarak 150 HP yi almak olduğu için egzantriğe falan gerek yok Dolayısıyla Yalçının uygulaması ile egzantriksiz 150 almak mümkün

Erhan hic aramıyorsun :):) ben arıycam.. durumları biliyosun :)
c20xe enjlerinide begenmissin galiba :) fark ettirmistir eminim..
alman forumlarına baktım en fazla 0.4 bas diyolar yoksa Allah korusun soldakı gibi olmasın..:( boynu bukukler misali :):) zaten konustugumuz sistemle bence en önemlisi barı nasıl ayarlıycan.. onu dusunmek lazım..

inte_rod_18t_std.jpg

saol deniz, denemesi bedava denemeyede gerek yok bendede eco tech gsı var std sadece yazılım var buyurun binin farkı görün boşada parçalanmayın yazık
daha fazlası derseniz çünkii pompa regülatör enjektör kablo bujı dişli tymnk yazılım şanzuman kapak heders eksoz kiti manıfold vsvs alacağınız max yere 190 ps değermi sizce ??? bence o paralara başka neler yapılır

190 lık kit için bi pm yollasana yalçın abi metinle konuştum uygun bi zamanda remap yapıcağız

Erhan hic aramıyorsun :):) ben arıycam.. durumları biliyosun :)
c20xe enjlerinide begenmissin galiba :) fark ettirmistir eminim..
alman forumlarına baktım en fazla 0.4 bas diyolar yoksa Allah korusun soldakı gibi olmasın..:( boynu bukukler misali :):) zaten konustugumuz sistemle bence en önemlisi barı nasıl ayarlıycan.. onu dusunmek lazım..

inte_rod_18t_std.jpg
eyvallah sarperim
haklısın valla sitem etmekte
evet enjektörler bomba gibi teşekkür ederim
ayarlıyacağız bakalım...

oray sen 99 da hangi servisteydin bende o dönem opel gerçeğin servis md ydüm bende çok değiştirdim ama daha haala değişmeyen ve bilmeyen dolu neyse konu bu diil ben egzantriksiz alıyorum 150 yi sen boşa bide egzantrik parası verme haa bu arada bak bilgin olsun ırmscher egzantrik dediğin le dierinin lifleri aynı :):) bilgine ben zamanında çok ölçtümde sadece marka farklı ok :):)
bu arada şunuda belirtiim opel assıstance yi kurduk 5 sene işlettik ardından opel gerçek kuruldu ve 3. senesinde dolmabahçe 2yi kurduk ve işlettik ardından opel maslağı kurmak ve işletmek teklfi geldi ve onuda bitirdik bu arada opel türkiye ve opel akademi deki çalışmalarımıda ayrıca belirtiim yani 17 senem sadece opel türkiye ardında geçti ve geriside kendi servislerimde yani demek istediğim bu konuyu herkezden daha çok biliyorum mahruti meselesini lotus notusları cevapladığımdan :) neyse
x20xew sadece chıp ve heders la 150 net alır beyler öyle egzantrikmiş mahrutiymiş evet o dönemlerde öyleydi orayın dediği gibi ama artık teknolojik olarak iyi bi yazılımla yakalayabiliyosunuz az para çok hp daha çok hp işte o zaman çok para :):):)
opel ordinalüs prof. yalçın abi...
saygılar abi inşallah istanbula gelirsem yanına uğramak ve seninle tanışmak isterim...

ooo beyler konu fena sarmışş.
x20 ciler e alev olmuş konu.

şöyle bi toplanıp bi dyno night yapabilsek ne güzel olur yaawww

Geri