bu xev'lerden maksimum ne kadar güç alınabiliyor?
z20let'e cevirisen orjinal piston ve krankla 208 civarı... hafif krank hafif volant piston subab vs girersen polish falan tabiki... 250 lere çıkarsın ama kol ne zaman çıkarır bilemem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu xev'lerden maksimum ne kadar güç alınabiliyor?
z20let'e cevirisen orjinal piston ve krankla 208 civarı... hafif krank hafif volant piston subab vs girersen polish falan tabiki... 250 lere çıkarsın ama kol ne zaman çıkarır bilemem
kısmet kanka bakicezzz
sen bana bertone turbo jantı bul
ben turbo olmadan thortle body piston kol dereceli yazılım ile 295 hp alındığını biliyorum motor ingilterden toplanarak getirtildibu xev'lerden maksimum ne kadar güç alınabiliyor?
benim adaşım aliarkadaşın ismi ne yazılım yapan?
150 ps çıkarmak için sadece headrıs ve yazılım deil abi. 264 profil eksantrik var bide. (irmscher) birde ayna mahruti değişik normal x20xev den diş sayısı farklı. 99 yılında bütün opel servislerine yazı geldi opel türkiyeden. vec.b gt sahipleri yokuşda aracın çekmeme şikayetinden servise gelirse standart ayna mahrutiye çevirilcek diye ve bunu çook araçta uyguladık.
bende de astra.g x20xev var denemek isteyen c20xe varsa buyursun )) pardon bende ki X20XER
xev lerden derken şunu ayırlaım atmo mu turbo mu ?bu xev'lerden maksimum ne kadar güç alınabiliyor?
yalçın abidede yazılım var bi deneyin bence