ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok kanka. kasımın 2. haftası ordayım inş bakıcam... işlerimi bi halletsem bi ton yapılacak var da

bu xev'lerden maksimum ne kadar güç alınabiliyor?
ben turbo olmadan thortle body piston kol dereceli yazılım ile 295 hp alındığını biliyorum motor ingilterden toplanarak getirtildi

150 ps çıkarmak için sadece headrıs ve yazılım deil abi. 264 profil eksantrik var bide. (irmscher) birde ayna mahruti değişik normal x20xev den diş sayısı farklı. 99 yılında bütün opel servislerine yazı geldi opel türkiyeden. vec.b gt sahipleri yokuşda aracın çekmeme şikayetinden servise gelirse standart ayna mahrutiye çevirilcek diye ve bunu çook araçta uyguladık.

bende de astra.g x20xev var :) denemek isteyen c20xe varsa buyursun :))) pardon bende ki X20XER

oray sen 99 da hangi servisteydin bende o dönem opel gerçeğin servis md ydüm bende çok değiştirdim ama daha haala değişmeyen ve bilmeyen dolu neyse konu bu diil ben egzantriksiz alıyorum 150 yi sen boşa bide egzantrik parası verme haa bu arada bak bilgin olsun ırmscher egzantrik dediğin le dierinin lifleri aynı :):) bilgine ben zamanında çok ölçtümde sadece marka farklı ok :):)
bu arada şunuda belirtiim opel assıstance yi kurduk 5 sene işlettik ardından opel gerçek kuruldu ve 3. senesinde dolmabahçe 2yi kurduk ve işlettik ardından opel maslağı kurmak ve işletmek teklfi geldi ve onuda bitirdik bu arada opel türkiye ve opel akademi deki çalışmalarımıda ayrıca belirtiim yani 17 senem sadece opel türkiye ardında geçti ve geriside kendi servislerimde yani demek istediğim bu konuyu herkezden daha çok biliyorum mahruti meselesini lotus notusları cevapladığımdan :) neyse
x20xew sadece chıp ve heders la 150 net alır beyler öyle egzantrikmiş mahrutiymiş evet o dönemlerde öyleydi orayın dediği gibi ama artık teknolojik olarak iyi bi yazılımla yakalayabiliyosunuz az para çok hp daha çok hp işte o zaman çok para :):):)

yalçın abidede yazılım var bi deneyin bence

saol deniz, denemesi bedava denemeyede gerek yok bendede eco tech gsı var std sadece yazılım var buyurun binin farkı görün boşada parçalanmayın yazık
daha fazlası derseniz çünkii pompa regülatör enjektör kablo bujı dişli tymnk yazılım şanzuman kapak heders eksoz kiti manıfold vsvs alacağınız max yere 190 ps değermi sizce ??? bence o paralara başka neler yapılır

Geri