ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi walla full opel olsun ben bodrumdan gelırım :) sıkıldım hondadan saxodan...ekımı bıtırelım toplanalım kasım gibi ;) stock gsi olarak ordayım yani :))

abi walla full opel olsun ben bodrumdan gelırım :) sıkıldım hondadan saxodan...ekımı bıtırelım toplanalım kasım gibi ;) stock gsi olarak ordayım yani :))
eyvallah ne zaman istersen geeel

bisim sezon yeni açılıo, turizm biter inşaat başlar ;) gelcem erhan abi inş..

Beklerim kardeşim gel ne zaman istersen...

gsi değilim ama x20xev 'im.

bugun 1,8T passattan 2 boy fark yedim. daha fazla olur diyordum ama çok abartılıyormuş yaaa :kop:

2. vitese geçerken kaçırma yaptım sonra asıldım. 3. vites sonunda 150km/s hıza geldiğimizde 2 boy fark vardı aramızda. ben katkısız LPG kullanıyorum bu arada.

sonra peş peşeışıkta durduk. benzine aldım. TC'yi kapattım ve tabiki yine farkı açtı ama anca 1 boy kadar. 100km/s kadar gittik ikinci seferde.

gsi değilim ama x20xev 'im.

bugun 1,8T passattan 2 boy fark yedim. daha fazla olur diyordum ama çok abartılıyormuş yaaa :kop:

2. vitese geçerken kaçırma yaptım sonra asıldım. 3. vites sonunda 150km/s hıza geldiğimizde 2 boy fark vardı aramızda. ben katkısız LPG kullanıyorum bu arada.

sonra peş peşeışıkta durduk. benzine aldım. TC'yi kapattım ve tabiki yine farkı açtı ama anca 1 boy kadar. 100km/s kadar gittik ikinci seferde.

kafa kafaya gitmeniz lazım aslında ama aman booşver beee

hepinizi izmire bekliyom honda vtec-saxo falan filanlara karsı erhan senin is 3.sanayide haloluyormus orada bizim cocuk var ona soyleycem yarın

oray sen 99 da hangi servisteydin.....

1997de opel ataköy...(yedek parça md atacan kuzenim.. şirkette eniştemin:) )

1999 da ataköyden ayrılıp maslak opele girdim askere gidene kadar..

sende o zaman bordo sedan astra.f vardı sanırım yada onla geldiğinde görüşmüştük abi.

Geri