abi walla full opel olsun ben bodrumdan gelırım sıkıldım hondadan saxodan...ekımı bıtırelım toplanalım kasım gibi stock gsi olarak ordayım yani )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi walla full opel olsun ben bodrumdan gelırım sıkıldım hondadan saxodan...ekımı bıtırelım toplanalım kasım gibi stock gsi olarak ordayım yani )
eyvallah ne zaman istersen geeelabi walla full opel olsun ben bodrumdan gelırım sıkıldım hondadan saxodan...ekımı bıtırelım toplanalım kasım gibi stock gsi olarak ordayım yani )
gsi değilim ama x20xev 'im.
bugun 1,8T passattan 2 boy fark yedim. daha fazla olur diyordum ama çok abartılıyormuş yaaa
2. vitese geçerken kaçırma yaptım sonra asıldım. 3. vites sonunda 150km/s hıza geldiğimizde 2 boy fark vardı aramızda. ben katkısız LPG kullanıyorum bu arada.
sonra peş peşeışıkta durduk. benzine aldım. TC'yi kapattım ve tabiki yine farkı açtı ama anca 1 boy kadar. 100km/s kadar gittik ikinci seferde.
kafa kafaya gitmeniz lazım aslında ama aman booşver beee
oray sen 99 da hangi servisteydin.....
1997de opel ataköy...(yedek parça md atacan kuzenim.. şirkette eniştemin )
1999 da ataköyden ayrılıp maslak opele girdim askere gidene kadar..
sende o zaman bordo sedan astra.f vardı sanırım yada onla geldiğinde görüşmüştük abi.