ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gc3b6rznz.jpg

iii de bu araba atmo ama bow var bu arada atmoda metal boru hava filtresine maalesef sıcak hava gönderir perf i düşürür...

yaa işçiliğe yada parçaya bakınca bu resimden öyle gördüm şimdi alttaki resimleri koyunca oldu :) ama haala geçerli o borular ısıyı tutar hava sıcak girer maalesef perf düşer

Son düzenleme:
ecotec e zaten chip şart çünkü euro 2 normunu tutturacağız diye saçma bir egr sistemi ve ona göre de emisyon odaklı kısık bir yazılım yapmışlar anlayacağınız otomobil yürüsün diye değil gaz normunu tuttursun diye yazılım yapmışlar Vectra B GT de ise dereceli egzantrik var ama o egzantrik egzos normunu bozmadan 150 HP vermek için kullanılıyor olmalı çünkü normu baz almazsak chip ve filtre üzerinden zaten egzantriksiz 150 veriyor.

Bizim amacımız egzos normunu karşılayarak 150 HP almak değil sonuç olarak 150 HP yi almak olduğu için egzantriğe falan gerek yok Dolayısıyla Yalçının uygulaması ile egzantriksiz 150 almak mümkün

ewet kardeşim doğru yazmış sadece yazılımla 150 yi çok aldım ben

bu araç 96 kasadan 94 görünümemi çevrildi maşallah araba güzel o kapı çıtaları sök ve arka spoıler bul 94 ün daha şık olur
saol abi
araç 97 model
tüm parçalar orjinal fabrika çıkışı ilk sahibi bu şekilde sipariş etmiş ben 2. sahibiyim

Aracın sahibi başka bir forumdan tanıdığım. Yaklaşık 2 yıl önce yapmışlardı bunu. Parça sıkıntısı çekseler de topladılar ve rodajını yaptılar. Daha sonra konuşmadık hiç. Ben de ona mesaj attım başka foto istemek için. Geri dönerse koyarım tabi ki.
ok...

erkan musait olursanız bu cumartesi gelem diyom manisaya.....yenilikleri bir gorem...yazılım isini halledelim m.gazihan 600 tl ye yazılım atıyor lex ya da manztel ile 20 hp verebilir

Son düzenleme:
erkan musait olursanız bu cumartesi gelem diyom manisaya.....yenilikleri bir gorem...yazılım isini halledelim m.gazihan 600 tl ye yazılım atıyor lex ya da manztel ile 20 hp verebilir
abi slm
aradın bugün ama açamadım özür:cry:
gel ama hazır değil daha grip oldum çok fena uğraşamadım...:D

x20xev ciler kış uykusunda mıyız...
:) :) :)

Geri