ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoşbulduk abi.bu yazılımı burdurda yapan biri yok abi bildiğim kadarıyla ama iyi bişiyse başka yerdende yaparız gt (gsi) sevdası bu.bide bu yazılım ne kadar fark ettirir arabaya.

hoşbulduk abi.bu yazılımı burdurda yapan biri yok abi bildiğim kadarıyla ama iyi bişiyse başka yerdende yaparız gt (gsi) sevdası bu.bide bu yazılım ne kadar fark ettirir arabaya.
sevdan ölmesin dileğiyle...
yazılım basit olarak anlatılacak olursa aracının devirlenmesini, farklı benzin ve hava emişini ayarlamak için beyindeki orjinal yazılımı baştan programlamak...
yaklaşık 20 beygir alabilirsin diyebilirim...
chip tuning yapan yerler sana yardımcı olabilir

sevdan ölmesin dileğiyle...
yazılım basit olarak anlatılacak olursa aracının devirlenmesini, farklı benzin ve hava emişini ayarlamak için beyindeki orjinal yazılımı baştan programlamak...
yaklaşık 20 beygir alabilirsin diyebilirim...
chip tuning yapan yerler sana yardımcı olabilir

vay abi 20 beygir ne demek.peki yakıt ne kadar artar abi.sonradan beyine reset falan çekilirse yeni yüklediğimiz yazılım üzerinden resetlenir değil mi abi.156 beygir olarak biliyoruz biz aracı orjinal olarah ruhsatta 110 kw yani 150 yazıyor.katalitik iptali olduğu için 156 biliyorum.180 civarı olur yani.bide şanzımana zararı olur mu? (f18)

vay abi 20 beygir ne demek.peki yakıt ne kadar artar abi.sonradan beyine reset falan çekilirse yeni yüklediğimiz yazılım üzerinden resetlenir değil mi abi.156 beygir olarak biliyoruz biz aracı orjinal olarah ruhsatta 110 kw yani 150 yazıyor.katalitik iptali olduğu için 156 biliyorum.180 civarı olur yani.bide şanzımana zararı olur mu? (f18)
iyi bir yazılımla hem performans artar yakıtta da tasarruf sağlayabilirsin
tabiricaise aracındaki gizli güçleri ortaya çıkartabilirsin...
chip tuning in herhangi bir zararı yoktur bence
ama işi bilen birinin yapması daha doğru olur

iyi bir yazılımla hem performans artar yakıtta da tasarruf sağlayabilirsin
tabiricaise aracındaki gizli güçleri ortaya çıkartabilirsin...
chip tuning in herhangi bir zararı yoktur bence
ama işi bilen birinin yapması daha doğru olur

sağ olasın abi.yazılım kafama yattı.200 hp'ye yaklaşsın yeter benim araba :-) bide bu regülator ,pompa falan bunlar da nedir abi olsa nasıl olur kaça mal olur bi bilginiz var mı?

atmosferikte sağlam bir çip ile %10 güç alırsınız optimal bir yazılım ile. fazlası pistonları elinize aldırırmış... öyle diyorlar. :) benden söylemesi...

atmosferikte sağlam bir çip ile %10 güç alırsınız optimal bir yazılım ile. fazlası pistonları elinize aldırırmış... öyle diyorlar. :) benden söylemesi...

Bahadırcım bende ondan üzerine basa basa bu işi iyi bilen bir yerde chip tuning yapılsın diyorum
çünkü Habil arkadaşımız yanlızca yazılım istiyor
ee işi bilende ona göre bir yazılım atar

sağ olasın abi.yazılım kafama yattı.200 hp'ye yaklaşsın yeter benim araba :-) bide bu regülator ,pompa falan bunlar da nedir abi olsa nasıl olur kaça mal olur bi bilginiz var mı?

Sende saol kardeşim
benzin regülatörü ve pompası ki bu arada enjektorleride elden geçirmen lazım yanma odasına daha fazla benzin göndermek için kullanılır sen emme manifoldunu custom yapmiyacaksan bu parçalara gerek yok dediğim gibi sadece iyi bir yazılım yeterli bence vectra b gt ye...

Sende saol kardeşim
benzin regülatörü ve pompası ki bu arada enjektorleride elden geçirmen lazım yanma odasına daha fazla benzin göndermek için kullanılır sen emme manifoldunu custom yapmiyacaksan bu parçalara gerek yok dediğim gibi sadece iyi bir yazılım yeterli bence vectra b gt ye...

sağ olasın abi.yok emme manifoltu falan orjinal olarak kalsın mekanik olarak orjinal olmasını isterim.bu yazılımı iyi bir şekilde nerde yaptırabilirim abi arabaya.kaça yaparlar onuda..bu gt kaç hp olur sizce son olarak .(orjinal+yazılım)

Geri