ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
atmosferikte sağlam bir çip ile %10 güç alırsınız optimal bir yazılım ile. fazlası pistonları elinize aldırırmış... öyle diyorlar. :) benden söylemesi...

abicim pistonları elimize almasak iyi olur.pistonlar mı değişecek yoksa üst kapak mı değişecek böle bi durum olmaması için.ve bu ne kadar bi hp olursa o zaman gerekli bi işlem?

ya önemli olan uygun yazılım,düzgün işçilik..aracı doldurursun ama yazılım uyumsuz olursa yıne sorun olur.stock olsun, dolu olsun önemli olan uygun yazılım+iyi işçilik..

erhan parcaları bulduysan hava olayını hallediyorsun demektir....biraraya gelip bir inceleyip bakalım musait oldugunda ben de yaptırabilirim....sargıyı bile sardıramadım daha onumuzdeki cumartesi gorusebilirsek su sargı isini sizin ordaki usta yapar mı

abicim pistonları elimize almasak iyi olur.pistonlar mı değişecek yoksa üst kapak mı değişecek böle bi durum olmaması için.ve bu ne kadar bi hp olursa o zaman gerekli bi işlem?
üst kapağına port polish yaptırmak iyi bir işlemdir ancak sen sadece yazılım istediğin için gerek yok bence
kol piston dersen aracın motorunu turbolarsan ya da supercharger takarsan değiştirmelisin
chip tuning ortalama 700-900 tl arasına mal olur diyebilirim

ya önemli olan uygun yazılım,düzgün işçilik..aracı doldurursun ama yazılım uyumsuz olursa yıne sorun olur.stock olsun, dolu olsun önemli olan uygun yazılım+iyi işçilik..
aynen katılıyorum...:D

erhan parcaları bulduysan hava olayını hallediyorsun demektir....biraraya gelip bir inceleyip bakalım musait oldugunda ben de yaptırabilirim....sargıyı bile sardıramadım daha onumuzdeki cumartesi gorusebilirsek su sargı isini sizin ordaki usta yapar mı
evet abicim yapıyoruz bişeyler...:)
pazartesi kargom geliyor.
ben ustayla konuşayım sökme takma işini o yapar sargıyı ben yaparım kendiminkinide ben yaptım çünkü...:D:D:D

yüzde on güç arttırımı ile pistonlara veya diğer mekaniğe birşey olmaz o kadar takmayın :)

bende yaklaşık 20 beygir demiştim zaten...

Geri