ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm.burada ortalık fena karısmıs anlasılan.eskı bır gsı cı olarak tek bır sey soyleyecegım.at sahıbıne gore kısner.ama gsı ıcın bu gecerlı dgl cunku o gerekenı zaten yapar..otobanda 3.20nın tamponundaydım kadran 220yı gosterırken bmw yol vermek zorunda kaldı..

slm.burada ortalık fena karısmıs anlasılan.eskı bır gsı cı olarak tek bır sey soyleyecegım.at sahıbıne gore kısner.ama gsı ıcın bu gecerlı dgl cunku o gerekenı zaten yapar..otobanda 3.20nın tamponundaydım kadran 220yı gosterırken bmw yol vermek zorunda kaldı..
yol vermese bile ezer geçerdin farketmez...

inş abi.zamanı gelince sizden gerekli bilgileri alacağım sayenizde.şu an orjinalciyiz :-) ama turbo aklımın hep köşesinde :-)
her türlü yardımı yaparız aklına takılan ne varsa çekinmeden sorabilirsin kardeşim...

maşallah, araban çok güsel oldu abim,Allah (cc) kazasız belasız sürmek nasip etsin.7600 dewir ayrı bi keyif werici :) darısı bana dıor burdan KESKİN ALİ'ye seslenıorum :D
bu arada üstüne toplantı da iyi oldu abi hondacılara değişiklik oldu :)

maşallah, araban çok güsel oldu abim,Allah (cc) kazasız belasız sürmek nasip etsin.7600 dewir ayrı bi keyif werici :) darısı bana dıor burdan KESKİN ALİ'ye seslenıorum :D
bu arada üstüne toplantı da iyi oldu abi hondacılara değişiklik oldu :)
senin arabayı daha hızlı yapacağız kardeşim benim inşallah...

Geri