ecotec x20xev li gsi cılar burayaaa.....!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan naer8481
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
c20xe ile kıyaslayarak yorum yaptım. azınlığız diye kendinize başlık açmanız sınırlı üye girişi anlamına gelmiyor. ben pozitif eleştirimi en baştan c20xe-let conversion olarak yaptım zaten.

aracınızın en büyük avantajı bloğu daha sağlam ve 94lere göre çoğunlukla çok daha az yıpranmış ve temiz araçlar olması.

benim tavsiyem c20xe veya c20lete çevirmeniz. elimde satılık kapak yok malesef olsaydıda satmazdım banada lazım oluyor arada.
söz gümüşse sükut altındır...

nolmuş ya konu baya seven varmış ecoteci :)

ali sende emme war mı? dün erhan abıyle konuşuoduk,bahsetti bişeylerden :) hoşuma gitti biraz bilgi wersen ? yoksa meslek sıırı mı :))

bende de x20xev var astra g gsi opisten aldığımız haliyle duruyo km hariç :)

ali sende emme war mı? dün erhan abıyle konuşuoduk,bahsetti bişeylerden :) hoşuma gitti biraz bilgi wersen ? yoksa meslek sıırı mı :))

var kardeşim bendede emme kelebek alayı var :)

çok masraf ettik mekanik olarak uzar gider liste son olarak güzel bi yazılım için beklemedeyim çok iyi oldu araba ama

bende de x20xev var astra g gsi opisten aldığımız haliyle duruyo km hariç :)
hoşgeldin
kazasız belasız umarım bu sayfada aradığını bulursun aracını modlamak istersen...

var kardeşim bendede emme kelebek alayı var :)

çok masraf ettik mekanik olarak uzar gider liste son olarak güzel bi yazılım için beklemedeyim çok iyi oldu araba ama
günaydın alicim
gsi aşkı işte yapıyoruz masrafları....
aynen bende yazılım bekliyorum

Geri