Ynt: Edition vites altı kırmızı led
onurdy'nin kapı içi led çalışmasını okuduktan sonra dedimki led için yer varmı orada delmemiz gerekecekmi diye bi bakayım dedim. eğilirken bükülürken birde şu vites altına bakayım led nereye konabilir. birde baktım çok cansız bir şekilde kırmızı bir ışık süzmesi var sonra baktım tekrar iyice eğildim şeffaf silikona benzer bir çerçeve görünüyor. dedim ben şu vitesi bi sökeyim çerçeveyi kaldırayım bi bakayım . youtube dan izlediğim linkini hatırlamadığım bir video vardı astra j gtc ön konsol sökme rusça, ordan hatırladığım kadarıyla söktüm led aynen duruyor elektrikçi bir arkadaşımda baktı inceledi ölçtü 12v geliyor dedi led var soketide var ama ters bağlanmış sonra soketi söktü içinde artı eksi kabloların yerini değiştirdi taktı şak yandı. aynı üst donanımlarda olduğu gibi çalışıyor yavaş yavaş kararak sönüyor farları, kapıları açınca yanıyor falan filan. foto çekmek hiça aklıma gelmedi inanın. yarın birde kapı kolu altlarına iyice bakacağım belki ordada ledler vardır ama soketleri takılı değildir okkk zaten arka kapılara hoparlor taktırıkende herşeyi hazırdı tesisat çekiliydi birtek takması kalmışdı greatt