Ynt: Edition vites altı kırmızı led
Sport'un kapı kolunda olma olasılığı var mı 005hihih
Sport'un kapı kolunda olma olasılığı var mı 005hihih
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
led yok yeri var. ben optik farenin ledlerini takmıştım okkkAydn link' Alıntı:Sport'un kapı kolunda olma olasılığı var mı 005hihih
Cikmacilardan orjinal bulabilirsiniz ya da fiber led diye aratirsaniz internetten bulabilirsinizAydn link' Alıntı:Vitesin altindaki orjinal ledin aynisindan bulamazmiyiz acaba. Tesisati hazirdir zaten.
ustayahıc ferek yok pmden cep numaranı yazarsan o kısımın sökümü hakkında bilgi verebilirim bu konunun 2-3 sayfasında da kabloları bağlayacağın kısım var kendin bile yapabilirsin çok kolay....hbarcın link' Alıntı:bugun 1.3 edition yeni astrama kavuştum. herkez gibi özelliklerini araştırırken vites altı kırmızı ledin oldugunu duydum. telefonun ışığını açıp baktım. yanmayı bekleyen ledler orda duruyo öyle o kdr sevindim ki anlatamam. şimdi geriye göğüslüğün damaklarını kırmadan düzgün bi şekilde söküp orjinal gibi yapabilecek bi usta bulmam lazım. DENİZLİ deyim. denizlide bildiğiniz iyi bi usta varmı. yarın sabah ilk işim tarık beyi aramak olucak. çok kişinin işini görmüş daha tarık beyi tanımadan içim ısındı, verdiği bilgiler ve yardımları için Allah razı olsun. herşey gönlünce olsun tarık abicim. gelişmelerden yine haberdar edicem burdakileri inşallah daha çok kişi faydalanır bu forumlardan
+1 hatta 2013 business paketlerde soket bile bi değişik led tesisatımı kendim hapdım sokete takamadım uclarına bakır iğne leyimleyip bir konu açacam en kısa zamandaCALİBRA BG link' Alıntı:kafayı eğıtmenın bır faydası yok can bende sedanda yok hatat busınes paketlerınde bıle yok 31agryyy
tez zamanda buraaaya konu açmanı bekliyorum 4 gözle senı takıp edıyorummelihksn link' Alıntı:+1 hatta 2013 business paketlerde soket bile bi değişik led tesisatımı kendim hapdım sokete takamadım uclarına bakır iğne leyimleyip bir konu açacam en kısa zamanda