Edition vites altı kırmızı led

Ynt: Edition vites altı kırmızı led

mustafa80 link' Alıntı:
Arkadaslar ledin bagli oldugu sokete aydinlatmadan mi alsam enerjiyi bi fikri olan varmi.

Hocam eğer soket vs. yoksa aracınızda, konsolu söktükten sonra çakmaklık soketine giden kablolardan alabilirsiniz elektriği.

50 60 cm kırmızı şerit led ile çakmaklıktan alınan + ve - uçlar ile sorunsuzca baglayabilirsiniz, hb editionlarda led olupta aktif değilken sedan editionlarda led hiç yok. o yüzden kırmızı şerit led alın

farukozkaplan link' Alıntı:
50 60 cm kırmızı şerit led ile çakmaklıktan alınan + ve - uçlar ile sorunsuzca baglayabilirsiniz, hb editionlarda led olupta aktif değilken sedan editionlarda led hiç yok. o yüzden kırmızı şerit led alın
merhaba, ben de bu vites altı led için konsolu söktüm çakmaklık kısmını söktüm ancak ben de led var soket var soketten çıkıp aküye giden siyah kablo yok.bir foto üzerinde işaretledim..Çakmaklıktan enerji alma tam olarak nasıl yapılıyor acaba..çakmaklık kablolarını sökmek mi gerekiyor ya da soymak mı? bunu anlatacak biri olursa çok sevinirim arabamı söktüm öylece beklemekte..

Kesmeyin sokette 2 uc var ince bir kabloyu soketin ucundaki metal iletkene birlestirip güzelce izole edin + ve - uclari uygun bir yerden kabloyu geçirin cok basit yaparsiniz kaliteli bir elektrik bandi kullanin ama kablolari soymayin kesmeyin

adRe J link' Alıntı:
Kesmeyin sokette 2 uc var ince bir kabloyu soketin ucundaki metal iletkene birlestirip güzelce izole edin + ve - uclari uygun bir yerden kabloyu geçirin cok basit yaparsiniz kaliteli bir elektrik bandi kullanin ama kablolari soymayin kesmeyin
ya hocam sorma..sinirlendim once soketten cikaramadigim icin kablolari kestim.kisa kaldigi icin baska kabloyla ek yaptim cakmaklik kablolarini hafifve soyarak ekledim..yaptigim her yeri elektrik bandi ile bantladim calisiyor simdi..yani senin yapma dedigin her seyi yapmisim..bi sikinti cikarmaz dimi?

fonseca_ link' Alıntı:
ya hocam sorma..sinirlendim once soketten cikaramadigim icin kablolari kestim.kisa kaldigi icin baska kabloyla ek yaptim cakmaklik kablolarini hafifve soyarak ekledim..yaptigim her yeri elektrik bandi ile bantladim calisiyor simdi..yani senin yapma dedigin her seyi yapmisim..bi sikinti cikarmaz dimi?
İyice bantladiysaniz bi sikinti cikarmaz.

fonseca_ link' Alıntı:

LED yansın da gerisi boş hocam :) elinize sağlık.

fonseca_ link' Alıntı:
İletiyi yeni gördüm ama iyi izole ettiyseniz bir sıkıntı yaşamazsınız :D tavsiyem bu ilk ve son olsun mümkün mertebe aracın orjinal tesisatının kablosunu kesip soymaktan uzak durmakta her koşulda fayda var uzun vadede...
Eğer kapı kolu led işine girerseniz özellikle o kısımda kablo kesme soyma yapmamanızda fayda var.
Bazı uygulamalarda mecburen kesmek biçmek gerekiyor onların dışında çaresi olan uygulamalara soyma kesme biçme yapmayın

anladım teşekkür ederim herkese..özellikle bu vites altında ledlerin olduğunu bulup çalıştıran arkadaşa.. thnxx

Geri