Ynt: Edition Vites Altı Led (3 çipli Şerit Led By Sallierim)
gayet güzel olmus
gayet güzel olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aksine karanlıkta daha güzel görünüyor.araca binen kişilerin ilk dikkat ettiği şey bu ledler oluyor ve ben daha görüp de beğenmeyen birini görmedim.3 çipli led in 1 metresini 7 liraya aldım elektronikçiden bu arada.madmax50 link' Alıntı:Gündüz böyle yanıyorsa karanlıkta çok aşırı parlak olabilir. Etrafıda aydınlatırsa pek güzel görünmez.
anlatim Yavuz abi.mantığı normal şerit led le aynı.Benim araç sedan oldugu için bende hiç led yoktu.hatta ledi geçtim o sizde ledin takılı oldugu plastik de bende mevcut değildi.Şerit ledi vitesin altına özenle yapıştırdım.sonra aracın soketinden elektriği aldım.soket bende çok derinlerden çıktı senin araba hb oldugu için bulman kolay.soketten elektriği alınca yandıyavuzozkan link' Alıntı:Deniz şu 3 Çiplinin bağlantısını ufaktan bir anlatsan kardeşim..
sallierim link' Alıntı:anlatim Yavuz abi.mantığı normal şerit led le aynı.Benim araç sedan oldugu için bende hiç led yoktu.hatta ledi geçtim o sizde ledin takılı oldugu plastik de bende mevcut değildi.Şerit ledi vitesin altına özenle yapıştırdım.sonra aracın soketinden elektriği aldım.soket bende çok derinlerden çıktı senin araba hb oldugu için bulman kolay.soketten elektriği alınca yandı
rica ederim abi yardımım dokunduysa ne mutlu banayavuzozkan link' Alıntı:çok teşekkürler Deniz
sallierim link' Alıntı:rica ederim abi yardımım dokunduysa ne mutlu bana