Edition Vites Altı Led (3 çipli Şerit Led By Sallierim)

Ynt: Edition Vites Altı Led (3 çipli Şerit Led By Sallierim)

Arkadaşlar 2013 modellerde soketi de kaldırmışlar haberiniz olsun. Bu hafta sonu bir arkadaşın aracına led taktık ama soketi aradık bulamadık. Arka kısmı detaylı inceledik ama soket yoktu bizde çakmağa bağladık.

Elimden malesef iş gelmiyor arabayı da sıfır alınca insan bilmeden kıyamıyor. 98 model rover 216 coupem vardı parçaları sök tak yapıyordum ama araç sıfır olunca insan çok çekiniyor bilen birine ihtiyaç var madmax50 ile iletişime geçeceğim :)

elinizden iş gelmiyorsa hiç kurcalamayın derim.multimetreyi kullanmayı bilen biri için 12V input ve outputu bulmak kolay ama bilmeyen için bayağı zor.forumdan arkadaşlar yardımcı olacaktır

Vites altı için multimetreye ihtiyacınız yok. Tüm araçlarda üstteki kalın iki uç şase (-) , artıyı bulmak için ledin bir ucuna tel kablo takın ve üst sıradaki beşli sıranın 4. ya da 2. ucuna takın. Ledi far açıkken deneyebilirsiniz.

madmax50 link' Alıntı:
Vites altı için multimetreye ihtiyacınız yok. Tüm araçlarda üstteki kalın iki uç şase (-) , artıyı bulmak için ledin bir ucuna tel kablo takın ve üst sıradaki beşli sıranın 4. ya da 2. ucuna takın. Ledi far açıkken deneyebilirsiniz.
sedan araçlarda soketin yarısı yok bu nedenle ihtiyaç duyulabilir

Ankarada nerde yaptırabiliriz ben de yaptırmak istiyorum arkadaşlar

sallierim link' Alıntı:
sedan araçlarda soketin yarısı yok bu nedenle ihtiyaç duyulabilir
o konuyuda kabloların dığer uclarına lehım atarak sertleştirerek hallettım :)

Geri