Eğitimde başarının sebebi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yazilanlarin hepsine katilmakla beraber, bence en onemlisi toplumdur.... Cunku toplumun bireyi kendine benzetme sansi cok fazladir... Agac yasken egilir diye bosuna dememisler.... Toplum bireyi istedigi yone eger... Egitimdede bu boyledir...Egemediginide, okumaya egitime duskun olaninida " Entelmi oldun lan basimiza ! " diyerek dislayip misyonunu tamamlar ;)

arkadaşlar standart bit söylem olacalk ama eğitim bir bütündür.. öğretim ondan sonra gelir!!!!! saydığınız unsurların tamamı ideal bir eğitim öğretimde olmalı......ama illa öncelik diyorsanız muhakkak öğrenci.... başta öğrenci kendine güvenmeli veya bu konuda rehberine ki bu bazen aile olur bazen öğretmen ümit vermeli.........başarıyı etkileyen faktör günümüzde çok yazmadığınız bir faktör ki bence çok önemli televizyon.........yayınlanan gençlik dizileri, filmler, yarışmalar, v.s zaten kafası karışık olan gencin kafasını daha da karıştırıyor..... aile veya okuldan da yardım alamayınca kayboluyor..... sebep çok !!!!!!!!!!!! ama çözüm de çok...... bence önemli olan kişiye göre rehberlik uygulamak ........ konu derin oturup detaylı tartışmak gerek:sorry:

:alkis:

Geri