EGR valfi GM mi DELPHI mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trilogy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trilogy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba,
EGR valfi değiştirme durumunda kalınca tercihinz ne olur?
GM...230 ytl civarı
DELPHI....145 ytl civarı

aslında ikisi de delphi imalatı. GM kendi koşullarına göre kabul edip üzerine etiket basıyor ve GM garantisi veriyor.
Hangisini tercih etmeli?

Bana serviste 240 ytl dediler.Herhalde markası Gm.Sizin önerdiğiniz Delphi serviste bulunurmu?Bİde egr valfinin çıkmasını kullansak bi sorun olurmu adamlar garanti veriyor??

Delphi, yetkili servislerde olmayabilir. Emin değilim ama GM satmak zorunda olabilirler. Fakat özel servislerde bulunuyor.
Çıkma kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana. Bir sorun yaşanmış ki o parça değiştirilmiştir diye düşünüyorum. Çıkma kullanacağıma kendi valfimi temizletir kullanırım, aynı şey bence.
öneriler için teşekkürler, değişmesi gerekirse Delphi yi tercih edeceğim.

35 astra cd, sen de izmir desin sanırım. hangi servise gidiyorsun?

Arkadaşlar geçen hafta değiştirdim. Delphi 150 Ytl. GM olunca ne oluyor ki. Fazladan marka parası ödüyorsunuz. Nihayetinde GM nin özüde Delphi değilmi sonuçta.

trilogy' Alıntı:
Delphi, yetkili servislerde olmayabilir. Emin değilim ama GM satmak zorunda olabilirler. Fakat özel servislerde bulunuyor.
Çıkma kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana. Bir sorun yaşanmış ki o parça değiştirilmiştir diye düşünüyorum. Çıkma kullanacağıma kendi valfimi temizletir kullanırım, aynı şey bence.
öneriler için teşekkürler, değişmesi gerekirse Delphi yi tercih edeceğim.

35 astra cd, sen de izmir desin sanırım. hangi servise gidiyorsun?

Hocam ben şimdiye kadar allaha şükür servislik 1 sefer işim oldu o zaman da Çiğli Ata Sanayide Öz_Ergöçen servis var özel Opel servisi oraya gittim sadece egr yi temizlettim...Ama memnun kaldım diyebilirim...

valla kardeş bende servisim ama delphi hiç kullanmadım. geçen gün bi müşterim geldi alanyada takmışlar 2 ay önce egrsini ve markası delphi ydi. gene bozulmuş. temizledim ama olmadı. onun için ben GM diyorum

benim arabada arada zıplıo fln ama egr den galiba öle devam etsin okadr param yok.. benzini biraz fazla koyunca düzelio

Geri